Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΑΠΕΖΕΣ-----ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εχω γραψε και αλλες φορες για την τραπεζα αυτη.Η δικη μου γνωμη λεει ειναι ενας κρυμενος θυσαυρος,ασχετα αν εκει πανω της το δημοσιον μας επεισε για την ανικανοτητα του και την αγνοια του,αλλα πολλες φορες κακομεταχειστηκε πολυ.Προσωπικα νομιζω θα προσκοληθει σε αλλη τραπεζα που προσφατα εκανε μεγαλη αυξηση κεφαλαιου και με μετοχες περισσοτερες απο αυτες της αγροτικης.και ας λεει δεν την ενδιαφερει ,οχι μονο την ενδιαφερειαλλα την εχει προταρχικο στοχο,διοτι η αγροτικη ειναι τραπεζαρα με τα προικια που εχει και η αξια τους δεν αποτιμαται στον ισολογισμο.Ομως σημερα για τους επιζηλους νεομετοχους ειναι επικινδυνη,θα την απαξιωσουν τελειως για να περασει εκει που νομιζω κατευθυνεται.
----------------------------------------------------------
 τεχνικα,τωρα μετα   το  προσφατο υψηλο  0,95   επεστρεψε στο κεντρο του κυκλου που ειναι το 0,79.Με καθοδικη διασπαση του σταθερα θα κατευθυνθει προς το 0,72 και ισως και προς το 0,64.
η τιμη αυτη του 0,79 δικαιολογειτε με καθαρα κερδη [κριτηριο 15 χρονια],δια το 2010ισον με 48 εκ. ευρω.Να δουμε αν τα παρουσιασουν διοτι βλεπετε παντα οι ισολογισμοι εχουν νομιμες αποκρυψεις.

savil
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: