Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

savil[καλημερα ] 24 Αυγουστου 2013


Κυριες Κυριοι
καλημερα σας

Σας ευχαριστω ολες και ολους  δια τα  θερμα σας λογια [μεσα απο τα μηνυματα σας].
Η αναλυση της κινησης  δεν ειναι  καποια προφητεια η καποια  ειδικη τεχνη.
Η κινηση ειναι μια ζωντανη διαδιακσια που υποστηριζεται με πολλα χρηματα τοσο εις την δικη μας αγορα ,αλλα και σε ολες τις αγορες του πλανητη.Ειναι μια δυσκολη διαδικασια η ερμηνεια της.Ομως πιστευω πως τα  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ και ειδικα ο κλαδος της ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ,μας δινουν αριστες πληροφοριες,διοτι οι κινησεις των εμπορων καταγραφονται.
Αφου εχουμε την καταγραφη,ειναι θεμα μαθηματικης επεξεργασιας αυτων των πληροφοριων,απο εμπειρους ανθρωπους ,που αφιερωσαν και αφιερωνουν καθε μερα τεραστιο χρονο απο την ζωη τους ,εις την αναλυση αυτων των στοιχειων.Χρειαζεται μεγαλη παιδεια ,δια τον σχηματισμο των καμπυλων ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ δια καθε μετοχη η δια καθε δεικτη. Ειναι δυσκολη υποθεση , η συνεχης αναζητησης του σημειου Ισορροπιας  της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ
Καθε μερα  εχει δικη της ταυτοτητα ,διοτι καθε μερα  οι εμποροι δεχονται διαφορετικα ερεθισματα,τα οποια  εγκλωβιζουν  την σκεψη των  και τους προδιαθετουν σε   αμυντικη προδιαθεση [κατοχυρωση κεκτημενων] ,διοτι η αποφυγη του κακου ειναι φυσιολογικη  λειτουργια του ανθρωπου..
Καθε συνεδρεια ειναι και μια ξεχωριστη ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΟΗΣ.
Ολες οι πληροφοριες [ ερεθισματα] ,εχουν ως αποδεκτη ,ενα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΟ του εγκεφαλου μας.
Αυτο το σημειον ειναι η βασικη υποθετικη  σκεψη του κερδους  [+ -]  της Εταιρειας που διοχετευεται εις τον μετοχο.
Το αιμα της ζωης μιας Επιχειρησης ,ειναι το ΚΕΡΔΟΣ και μονο αυτο.
Αν ο ανθρωπος δεν μπορει να ζησει χωρις ΑΙΜΑ ,το ιδιο και μια επιχειτηση δεν μπορει να ζησει χωρις το δικο της αιμα ,που ειναι το ΚΕΡΔΟΣ .
Φιλτρο των ερεθισματων [ειδησεων] ,ειναι η  πιθανη ζημια η το πιθανον κερδος.Αυτη η σκεψη συνοδεομενη και με αριθμους ,δημιουργει τις εντολες που δινουν οι εμποροι εις το ταμπλο,επομενως διαμορφωνεται  κινηση.
Στις αγορες τα ΠΑΝΤΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ,δι'αυτο  διαπραγματερυονται[ειναι εισηγμενες,δηλαδη εμπορευονται],ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ.
Η πλειοψηφια  των αγορων  σε ατομα ειναι  οι μικροι εμποροι και ακολουθουν την μειοψηφια σε αριθμους ,αλλα ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ,τους μεγαλους εμπορους.
Οι μεγαλοι εμποροι  δημιουργουν την κινηση και οι μικροι ακολουθουν. Οι μικροι εμποροι πρεπει να εχουν την ικανοτητα να κανουν συνειδητα εμπορικες πραξεις ,ακολουθωντας το παραδειγμα των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ .Οι αποφασεις των πρεπει να στηριζονται εις το μετρον και εις την προσωρινη  μερικη ικανοποιηση.
Πρεπει να δινουν μεγαλη σημασια εις την οργανωση των,και εις την επιμορφωση των.
Χωρις επιστημονικες γνωσεις , πειρα και οργανωση,καλο θα ειναι να αποφευγουν  χρηματιστηριακες πραξεις ,διοτι  οι ζημιες θα τους  βλαψουν ανεπανορθωτα.

Προηγουνται 

1ον τα μαθηματα
2ον η στοιχειωδης οργανωση 
3ον πρακτικη εφαρμογη [δημιουργια προυπηρεσιας] 
και μετα ακολουθει η συμμετοχη μας εις τις αγορες ως //ΕΜΠΟΡΟΣ//.
Ολα τα επαγγελματα  εχουν μια παρομοια διαδικασια ως αναγκαια διαδικασια πριν την εξασκηση του καθε επαγγελματος.Ο ερασιτεχνισμος ειναι δια αφελεις και μαλιστα ,οταν κοστιζει ακριβα.

savil-alonaki
24 Aυγουστου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: