Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

savil //καλημερα// 6 Σεπτεμβριου 2012


Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας

Εχω γραψει πολλες φορες.οτι υπαρχουν μερικες εταιριες,που αν  οι τιμες τους,πλησιασουν τις τιμες που προσδιοριζει η κερδοφορια τους,τοτε ο δεικτης εχει την δυνατοτητα να υπαρβει κατα πολυ τα σημερινα επιπεδα και να προκυψει μια διαφορετικη εικονα  στην αγορα.Αυτες ομως οι εταιριες ειναι ελαχιστες.
Σημερα ,η εικονα του χρηματιστηριου ,βελτιωθηκε,οχι μεσα απο μια διαρκη εμπορικη πρακτικη,μεταξυ αγοραστων και πολιτων,αλλα μεσω του Χ Ρ Ο Ν ΟΥ .Υπηρξε  προγραμματισμενη ακινησια,που βελτιωσε χρονικα την εικονα της αγορας.
Μια αμυντικη  τακτικη,δια περισσοτερο απο 4 μηνες,εφερε αυτα τα αποτελεσματα.Τωρα ,αρχιζει η διαπραγματευση ,με φυσικα υψηλοτερους ογκους ,ανα εταιρια ,αλλα και σαν αγορα.
Εχουμε βρεθει στην ιδια περιπου θεση και αλλες φορες  ,μετα τον Οκτωβριο του 2009,αλλα τελικα ,δεν  ειχαν ευτυχη καταληξη,εκεινες η προσπαθειες ,οπως το 2010 τον Αυγουστο με το τοτε υψηλο του δεικτη 884,..,αλλα και μεταγενεστερα.
Ο Μηνας  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ χθες βαπτισθηκε και ελαβε τον χαρακτηρισμο  ΑΝ Ο Δ Ι Κ ΟΣ ,διοτι χθες υπερεβει τα υψηλα Αυγουστου ,237,...
Αυτο πλεον ειναι μια υποχρεωση σοβαρη δια το μελλον της κινησης.Απαγορευεται να εχουμε κλεισιμο του δεικτη ,κατω απο τα υψηλα Αυγουστου.
Αν υποθεσουμε με μεγαλη ανοχη , να δεχτουμε κατι τετοιο,αυτο δεν μπορει να ειναι κλεισιμο εβδομαδας,σε καμια περιπτωση.Αντε να εχουμε μια απροβλεπτη ημερα,αλλα δεν ειναι δυνατον ,να υπαρξει απροβλεπτη εβδομαδα,διοτι η εβδομαδα εχει πολλες ημερες και οι πολλες ημερες ειναι πλεον κανονικο εμποριο  και οχι κατι ξαφνικο και απροβλεπτο.
Οποιαδηποτε διορθωση στο μελλον ,πρεπει να σταματα ,στα σημεια ,που διαμορφωνονται καθημερινα ,αλλα και το σταθερο υψηλο σημειον του Αυγουστου του 2012.

savil  6 -9-2012
σημ.
περισσοτερες πληροφοριες διδονται με  ατομικη επικοινωνια μαζυ  μου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: