Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]26-9-2012


Κυριες-Κυριοι

Επαναληψη τακτικης.Ολα φροντισμενα ακομα και στην τελευταια τους λεπτομερεια.Τιποτα στην τυχη.Παιζει  ο δεικτης με τον φοβο των συνετων και διασκεδαζει με το θρασος των τολμηρων.
Η ημερα σημερα ηταν ανοδικη ,εστω και με μικρες διαφορες.Υπαρχει ομως πιεση οπως σας ειπα και απο τις δυο κατευθυνσεις στον δεικτη και απο επανω μεσω των ωριαιων  δεικτων,αλλα και των πρωτων μικρων δεικτων ,αλλα και απο την κατω πλευρα ,απο τους ημερησιους μεσαιους που πλησιαζουν καθε ημερα και περισσοτερο προς τον δεικτη. Το  ατυχημα ειναι ευκολο να συμβει,αν αφεθει η αγορα,εστω και για λιγο αφρουρητη.
Περιμενει γεγονοτα οπως ειπαμε η αγορα.Πολιτικα γεγονοτα,που να τροφοδοτουν την οποια κινηση.
Υπαρχουν ομως και κερδη σε πολλες μετοχες.Εξυπνα κερδη,απο εξυπνους εμπορους.Αγορα δεν ειναι μονο ο εικοσαρης.Πολυ καλο που μειναμε στις ανεπτυγμενες αγορες και ευχομαι να δικαιολογησουμε την παραμονη μας και μεσα απο την εφαρμογη των νομων,εκτος των αλλων που πρεπει να διορθωσουμε.
Δεν προσφερεται η χθεσινη και η σημερινη ημερα δια πολλα πραγματα προς αναλυση.Τα περισσοτερα εχουν αναλυθει και σας ειναι γνωστα.
Ομως ελπιζω κατι νεο να μας εχει δωσει η σημερινη ημερα .Θα την μελετησω περισσοτερο και θα τα  πουμε  στην βραδυνη αναρτηση..

savil  26-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: