Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ μια ματια στο κλεισιμο της αγορας ]24-9-2012


Κυριες -Κυριοι

Υπηρχαν σημαδια κοπωσης και αντιστροφης απο την περασμενη Πεμτη. Την Παρασκευη συνεχιστηκαν οι ενδειξεις αυτες,χωρις να γινονται ορατες εις τις μαζες,διοτι βγαινουν μεσα απο αποκλισεις που μετρω μεταξυ των διαστηματων των δεικτων  χρονου.Με απλα λογια ,οι μεσαιοι δεικτες πλησιαζουν τους μικρους με μεγαλυτερο ρυθμο ,απ'οτι η τυχον αυξηση των μικρων δεικτων.Επισης ο boliger αποχαιρετουσε τον δεικτη ,κουνωντας το μαντηλι  απο ψηλα,ηταν κατι σαν αποχαιρετισμος,εδειχνε να χωριζουν προς το παρον οι δρομοι τους .Ολα αυτα σαν ενδειξεις των τρειων τελευταιων ημερων ,μαζυ με την σημερινη ημερα.
Χθες σας εδωσα σαν την  τελευταια αναλυση σε αναρτηση ,με το ενδεχομενο μιας αντιστροφης χωρις χαρακτηρισμο ,μικρης η μεγαλης.Απλα σας εδωσα την  αριθμοσειρα του Fibonacci ,απο συγκεκριμενο σημειο.Εγινε αυτη η αναρτηση ως τελευταια,διοτι ηταν και η πιθανοτερη να επαληθευτει
Δεν χρειαστηκε πολυ το πρωι σημερα,και στα πτωτα 40 λεπτα ,βγηκα και σας ειπα ,τον χαρακτηρισμο της ημερας ως πτωτικης ημερας απο την αρχη και πως εμενε να διαχειριστουμε  μονο το κλεισιμο.
Ετσι λοιπον κλεισαμε σημερα στο 272,72.Κλεισαμε με απλα λογια στο πιο χαμηλο σημειον της ημερας.Ειχαμε δηλαδη ενα κακο κλεισιμο ημερας,που μας προ ι δεαζει δια πτωτικη συνεχεια.
Ο ΕΙΚΟΣΑΡΗΣ [δεικτης] αρχιζει να διασπα και να αγγιζει τους πρωτους δεικτες [μικρους δεικτες] ,που τον συνοδευουν ,οπως οι υπασπιστες τον αρχηγο τους.Μια πτωτικη συνεχεια ,ισως να δωσει μια παλη μεγαλη με μεσαιους δεικτες ,λιγο πανω απο το 260. Τα πραγματα ,αρχιζουν και σοβαρευουν και τα χαμογελα ,γινονται σκεπτικισμος και προβληματισμος.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ(savil).

 Θα μελετησω περισσοτερο την διαπραγματευση και θα επανελθω ,με περισσοτερα στοιχεια και σημεια και με τις δυο μεθοδους καθορισμου γραμμων [ κυκλικης κινησης-και γραμμες fibonacci].

savil  24-9-2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια: