Σάββατο 5 Μαΐου 2012

TEXNIKH ANAΛΥΣH FTSE/ATHEX.TOP 20 [30/4/---4/5/2012 εβδομαδιαια μετρηση]


                                 270,14  υψηλο




                                  257.97 χαμηλο

Η εβδομαδα που περασε ηταν μια εβδομαδα πτωτικη καθαρα.Το κλεισιμο της δεν μας δινει
περιθωρια ,για να την χαρακτηρισουμε και εβδομαδα αντιστροφης.Επρεπε να πλησιασει το υψηλο της σημειο,για να μπορεσουμε να την δουμε ως εβδομαδα αντιστροφης.Θα περιμενουμε την νεα εβδομαδα να δουμε αν αυτη κλεισει στο υψηλο της σημειο,ετσι ωστε και εμεις να δωσουμε περισσοτερα στοιχεια δια την αντιδραση απο το σημειον 257,97.
Υπο κανονικες συνθηκες η κινηση θα συνεχισει πτωτικα και ισως η επομενη εβδομαδα να χαρακτηρισθει  εβδομαδα αντιστροφης,αφου πληροι το κριτηριον του κλεισιματος,δηλαδη κλεισιμο στο υψηλο της σημειο και με ενα βραχυονα οσο το δυνατον μεγαλυτερο[ενα κερι μεγαλο σαν Γ κεφαλαιο,με μακρυ το καθετο κοματι του Γ ].

============293,73  ΚΜΟ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

============281,34 ΚΜΟ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

============272.90 ΚΜΟ  5  ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ


=========== 263.57 FTSE TOP 20

Σας ειπα οτι η κινηση συνεχιζει να ειναι πτωτικη υπο κανονικες συνθηκες.Για να γινει ανοδικη αμεσα θα πρεπει  ο ημερησιος δεικτης,να διασπασει  ανοδικα τον ΚΜΟ 5 εβδομαδων  δηλαδη το 272,90 με σημερινη ενδειξη.Απο την Δευτερα θα ισχυσει η νεα ενδειξη και θα ισχυει αυτη σαν κμο 5 εβδομαδων.Αυτο ειναι το 1ον δυνατο τεστ  ειναι ο Αρχηγος αυτων των κινησεων .Ακολουθει μετα η διαδοχικη διασπαση  απο το δεικτη και του κμο 10 εβδομαδων με σημερινη ενδειξη 281,34  σαν δευτερο τεστ ανοδικης αντιδρασης και μετα εχουμε την διασπαση του κμο10 εβδομαδων απο τον κμο 5 εβδομαδων σαν τριτον τεστ της κινησης.
Αυτη ειναι η επιστημονικη πλευρα της αναγνωρισης μιας αντιθετης κινησης[αντιστροφης]  και η οποια δημιουργει προπτικη συνεχειας.Αν δεν εχουμε επιτυχημενα αυτα τα τρια τεστ σαν αρχη,τοτε παρακολουθουμε την κινηση και ειμαστε ετοιμοι να κανουμε κινηση στην αγορα,αναλογα με το αποτελεσμα των τριων τεστ. Δεν χρειαζεται νομιζω να πω περισσοτερα,πανω σε αυτο το θεμα.
Σας εδωσα καρε-καρε την προοπτικη αντιστροφης της αγορας.Απλα να σας θυμισω ,δεν αρκει μονο η διασπαση γενικα ,αλλα και η διατηρηση της το κυριοτερον.Η διατηρηση μιας διασπασης, δινει το οριστικο συμπερασμα και οχι μια απλη διασπαση και μετα οπισθοχωρηση.

Καλη επιτυχια στα προγραμματα σας.

savil 5-5-2012  

Δεν υπάρχουν σχόλια: