Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

FTSE 25 Large Cap [ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ] 14 Σεπτεμβριου 2013


Κυριες-Κυριοι



              γραμμη καθοδου[409-166]                         γραμμη ανοδου[166-409]
                          409                                                                    409
                                                                                                

                                      361                                             361



                                                   316                   316
                

                                                              274

                                                         
                                              235                          235


                            199                                                          199


              166                                                                                     166 


Κυριες Κυριοι ,
αυτη ειναι η εικονα της αγορας ως σημερα 14 Σεπτεμβριου 2013,απο την 5ην Ιουνιου 2012 και τις 168 μοναδες [εμπορικον σημειον]
Εδω παρατηρουμεν τις δυο και ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ που εχει καθε μετοχη και καθε δεικτης ,την γραμμη ανοδου και την γραμμη καθοδου.
Πολλοι εμποροι κανουν το λαθος να πιστευουν πως υπαρχουν πολλες γραμμες ανοδου και καθοδου,ενω εις την πραγματικοτητα εχουμε μονο μια γραμμη δια καθε κατευθυνση και με τους ιδιους ακριβως αριθμους ως μεσοδιαστηματα.
Δεν τις ταυτιζω σε μια  γραμμη,αν και αυτη ειναι η κεντρικη θεωρια.Δεν τις ταυτιζω σε μια  γραμμη ,δια να γινεται κατανοητη η κινηση και ο διαχωρισμος της σε ανοδικη και καθοδικη,ασχετα αν τα ορια  των μεσοδιαστηματων ειναι τα ιδια   ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.Σε καθε σημειον  εχουμε και μια απολυτα ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ,η οποια ειναι και διαμετρος  κυκλου  τρειων διαδοκικων σημειων.
Επειδη τεμνεται ο χρονος ,αν ενωσουμε δυο σημεια κατωτατων η ανωτατων  ημερησιων τιμων ,δημιουργειται η ψευδαισθηση ,πως υπαρχουν πολλες τετοιες γραμμες.
Φυσικα δεν πρεπει να ξεχναμε πως η κινηση ειναι κατακορυφη  και οχι πλαγια ,οπως διαβαζεται  ημερολογιακα .Ο διαχωρισμος απο το ενα οριο τιμης εις το αλλο ,γινεται με ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ γραμμη και η γραμμη αυτη ειναι οριζοντια διαμετρος  του ενδιαμεσου ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ κυκλου  τρειων διαδοχικων οριων [αριθμων].Αυτη η σχεση ειναι αναγκαια και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ,διαφορετικα δεν θα υπηρχε ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗς ,με αποτελεσμα να εχουμε παντελη ελλειψη ΠΩΛΗΤΩΝ Η ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ  και με ο,τι αυτο σημαινει δια  μια αγορα.

Οι γραμμες ανοδου και καθοδου ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,εχουν βαπτισθει  και ως γραμμες στηριξης η αντιστασης.Οι λεξεις χανουν το νοημα τους οταν γινεται  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  χρηση των λεξεων ,οπως εις την  περιπτωση μας,δηλαδη τις αγορες με τις λεξεις//στηριξη και αντισταση//Αυτοι ειναι οροι λανθασμενοι ,αντι των ορθου ορου ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ.
Ειναι μια λαθος ονομασια και μαλιστα παραπλανητικη .Με τον ιδιο τροπο κανουν χρηση ενος ασυναρτητου ορου   //καναλια//.Αυτα ειπαμε ειναι πολυ ψευτικα θεωρηματα και φυσικα χωρις νομους σταθερους ,πανω εις το εμποριο Με τα καναλια ,απλα ποτιζουμε τα χωραφια και οχι φυσικα χρηση  συμβουλου δια εμπορικες πραξεις.

[ΤΟ 274 ]

.Εδω  εις τις 274 μοναδες, εχουμε  Ισορροπια προσφορας και ζητησης ως σημερα με υψηλο τις  [409 μοναδες] .Σε αυτο το σημειον ειμαστε εδω και δυο χρονια περιπου.Το 274 δεν ειναι το αριθμητικον μεσον των δυο ακρων ,αλλα ειναι το απολυτον κεντρο θεσης ,Ισορροπιας προσφορας και ζητησης.Το αριθμητικον μεσον των  ακρων των γραμμων ειναι ο αριθμος 287,5  .Εγω σας  εδινα  το 289 ,διοτι  εκει τελειωνει και το αριθμητικον οριο του μεσοδιαστηματος [256....289] .
Οι αριθμοι που βλεπετε ειναι ενδιαμεσοι Χρηματιστητιακοι κυκλοι και εχουν βασικες μαθηματικες αρχες ,απο την Ευκλειδιο Γεωμετρια και φυσικα και απο την θεωρια του Gauss περι κατανομων.
Οι αγορες λειτουργουν με μηχανηματα και τα μηχανηματα αυτα ονομαζονται υπολογιστες.
Οι εμπορικες πραξεις γινονται μεσα απο αυτα τα μηχανηματα ,που λειτουργουν με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ,και με βαση την Επιστημη των Μαθηματικων.Ολα τα αλλα που διαβαζετε σαν ΕΠΙΣΤΗΜΗ ,δια κυματακια και βαρκουλες, δεν εχουν καμια αληθεια και καμια χρησιμοτητα,δια το εμποριον τιτλων και αξιων.
Η δουλεια μας ειναι μια συνεχης ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ,με τιμες προσφορας και ζητησης και οχι παιχνιδακια με τα κυματακια  1,2,3,4,5, κ.τ.λ.
Αυτη η τακτικη  με αντιστασουλες -στηριξεις ,εχει γεμισει τον πλανητη με ανθρωπους που εχασαν την περιουσια τους.H δικαιολογια απο τους αγραμματους συμβουλους του συστηματος ειναι// τι να κανουμε ? δεν κρατησε//.Ετσι απλα και χωρις ντροπη δια την αγραμματοσυνη τους.Ειναι και  αυτοι //ΘΥΜΑΤΑ//,ενος ψευτικου επιστημονικου κοσμου ,του κοσμου των ΚΥΜΑΤΩΝ,ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,ΤΩΝ ΛΑΙΜΩΝ,ΤΩΝ ΚΟΥΠΩΝ, ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ κ.τ.λ.
Η καλυτερη μετοχη ειναι τα χρηματα σας. Καλος εμπορος ειναι ο διαβασμενος και μορφωμενος εμπορος   στην οικονομικη επιστημη .Η εμπειρια ,εχει να προσφερει παρα πολλα,εστω και αν λειτουργει μερικες φορες απο ενστικτο,αν δεν υπαρχει  και η πνευματικη υποδομη.
Οταν ομως  υπαρχει ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ,τοτε το αποτελεσμα ,εις το εμποριον τιτλων και αξιων συγκεντρωνει πολλες πυθανοτητες να ειναι παρα πολυ θετικο.
Το θεμα αρχικο κεφαλαιο ,δεν εχει ιδιαιττερη αξια δια να εχουμε μεγαλες αποδοσεις.Αυτο που εχει σημασια ειναι η ικανοτητα του εμπορου  να κανει κερδοφορες εμπορικες πραξεις[να παραγει κερδη ] ,σε οσο το δυνατον μικροτερα χρονικα διαστηματα.

savil-alonaki
14 Σεπτεμβριου 2013

σημειωση
=========
Απαγορευεται η αναδημοσιευση των κειμενων μου.
Τα κειμενα μου ειναι μερος μιας μεγαλης ερενητικης εργασιας η οποια συνεχιζεται ,σε νεα προγραμματα ερευνας.
 

                                                     


                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια: