Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ [ υποθεση εργασιας] 30-3-2013


Η υποθεση εργασιας ειχε μεγαλη επιτυχια.Υπελογισα την τιμη εξασκησης στα 0,50 ,διοτι ετσι δινοταν τοτε απο τον μεσο ορο των 50 ημερων. Τελικα εκλεισε η τιμη εξασκησης εις τα 0,44 και φυσικα ο αριθμος των μετοχων  εφθασε τα 10,3 δις ευρω. Εδινα αναλογια εγω  2,15 ,αντι 1,94 που προεκυψε τελικα,[1  παλια μετοχη  =1,94 νεες].
Η ουσια ειναι πως η υποθεση εργασιας ηταν ακριβως εις το πνευμα εργασιας και υπολογισμου ,που εκαναν οι υπευθυνοι της εταιρειας και του Τ.Χ.Σ.

TEXNIKH ANAΛΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΩΝ Χ.Α: ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ [ υποθεση εργασιας]

θα κανω εντος της ημερας αναρτηση δια την ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και την αυξηση του Μετοχικου Κεφαλαιου.
Δυστυχως  δια την εταιρεια,δεν ειναι //ροδινη η κατασταση//,οπως θελουν να την παρουσιασουν  οι γνωστοι κυκλοι που καλοπληρωνται να συσκοτιζουν.ΦΟΥΛ η διαφημισουλα στο πλευρα της σελιδας και φυσικα τεραστιοι τιτλοι  δια την τραπεζα. ΙΔΙΩΤΙΚΗ φωναζουν πολλοι,αλλα που δεν ειναι ομως ΙΔΩΤΙΚΗ ,ουτε σαν ονειρο ακομη,ουτε στα καλυτερα ονειρα τους δεν ειναι ιδιωτικη τραπεζα .. Τα μεγαλα προβληματα τωρα αρχιζουν,διοτι δεν υπαρχει χρονος ανοχης ,τελειωσε ο χρονος ανοχης.
Δεν εχουν διδαχθει τιποτα απο το παρελθον.Αντι να ζητουν συγνωμη απο τους παλαιους μετοχους,μας μιλανε δια ιστορικες στιγμες,που μονο στην φαντασια τους υπαρχουν.  Η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη και η αληθεια ειναι μια =ο κοσμος εχασε τα χρηματα του ολα .
Ας διαβασει η διοικηση την αιτιολογια την προηγουμενης αυξησης μετοχικου κεφαλαιου,και ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ μην αισθανετα  καλα , ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΕΙΝΗΣ  ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ και αν φυσικα πηγαν τα χρηματα  δια τον σκοπο ,δια τον οποιο εγινε εκεινη η αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου..
Δεν αλλαξε καθολου πνευμα η διοικηση της εταιρειας,νομιζει πως υπαρχουν στρατιες ανθρωπων που θα τους ανταμοιψουν και απο πανω δια το καταντημα που εφεραν την Επιχειρηση.Βεβαια φτοντισαν και ελαβαν απαλαγη [ ακουσον -ακουσον απο την βουλη],δια την αποτυχημενη διοικηση την περιοδο  της //κουρας// και την απωλεια των κεφαλαιων των μετοχων.
Εχασε ο κοσμος τα χρηματα του και αυτοι εκει το //βιολι τους//,θελουν να τα παιζουν //καλοι  τραπεζιτες//,λιβανιζοντες την εξουσια και διδοντας μας και μαθηματα οικονομιας και Μακροοικονομιας.Κοιταξτε να βγαλετε κανενα ευρω κερδος και αφηστε τα μαθηματα ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,υπαρχουν τα Πανεπιστημια δια αυτο το εργον.
Επρεπε να εχουν φυγει ολοι τους  και φυσικα ως υπολογοι δια το καταντημα της τραπεζας.Δεν ηταν συμπεριφορα αυτη απεναντι στους μετοχους της εταιρειας που εχασαν τα χρηματα τους.Εχουν το θρασος να ζητουν και αλλα νεα κεφαλαια ,δια να γινουν καπνος ακριβως την επομενη ημερα.
ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ που ανοιξαν.

savil-alonaki
3  Μα ι ου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: