Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

savil [καλημερα] 10 Μαρτιου 2013



Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας

Η θεωρια των κυκλικων κινησεων των αγορων ,ειναι γνωστη  σαν θεωρια σε ολους.
Ως σημερα ,δεν τις εχει δοθει η αναλογη σημασια και προβολη,που δικαιουται ως επιστημονικος κλαδος στην αναλυση των αγορων και στην κινηση των δεικτων.
Ολα ελεγχονται ,απο την αλλη πλευρα ,δηλαδη της κυματικης κινησης και της Φιμπονατσικης μετρησης.Οπου τα συμπερασμα τους καταληγουν σε αδιεξοδο,τοτε σαν εφεδρεια εχουν τις διαζευτικες προτασεις και λυσεις,απλα δια να δικαιολογησουν τα αδιεξοδα της θεωριας των.
Εγω μαχομαι και ερευνω την κυκλικη κινηση και μονο αυτη ,μετρωντας αποστασεις  ,πανω στον καθετο αξονα τιμων.
Οι αγορες ολες ελεγχονται απο τους μεγαλους χονδρεμπορους και καλως ελεγχονται,αυτο απαιτει η ευταξια των αγορων,δια να μην εκτρεπονται συνεχως  χωρις λογο.Η αγορα δεν ειναι ΛΟΤΑΡΙΑ.
Φυσικα και μια υπερβολη του ελεγχου απο τους μεγαλους χονδρεμπορους,δεν ειναι επιθυμητη,αν δεν ανταποκρινεται σε μια πραγματικοτητα εις το μελλον.
Εαν υπηρχε διαφανεια και ισονομια στην πληροφορηση,τοτε και οι μικροι εμποροι θα ειχαν ,διαφορετικη πολιτικη  στην ασκηση του εμποριου που κανουν καθημερινα.
Η προνομιακη ενημερωση των μεγαλων εμπορων,απο τις διοικησεις των εταιρειωνειναι ενα προβλημα και απαγορευεται,αλλα δεν μπορει να αποφευθει.
Ποιος μικρος εμπορος θα επισκεφθει μια εταιρεια,δια να πληροφορηθει και να συνομιλησει με τον Διυεθυνοντα συμβουλο της εταιρειας ?.Αυτα ειναι // ψιλα γραμματα // ,δια τους μικρους εμπορους.
Η κινηση ως διαπραγματευση,ειναι δομημενη σε μαθηματικα πλαισια,  δηλαδη ΟΡΙΑ.
Διδονται αυτα τα ορια απο τους μεγαλους εμπορους και δια στοχοποιημενο χρονο. Εντος αυτων των πλαισιων [ζωνη τιμων] ,ασκειται ελευθερο εμποριον .
Οι τιμες διαμορφωνονται ελευθερα απο τους εμπορους,και οι ισορροπιες παιζουν καθοριστικο ρολο,διοτι  ειναι πραγματικες. Επιστημονικα  τωρα θα ελεγα, Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗς ΖΗΤΗΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. 
Το εμποριον γενικα ειναι ,μια οικονομικη δραστηριοτητα,που στοχο εχει να καλυψει την αναγκη ενος ανθρωπου η μιας επιχειρησης,την ωρα ακριβως που την χρειαζεται.
Επομενως πρεπει να φροντιζει απο πριν δια το μετα.
Αυτο ακριβως κανει το ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ,αποθεματοποιει σημερα ,αυτο που θα χρειασθουν  αυριο οι μικροτεροι εμποροι.

savil-alonaki
10 Mαρτιου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: