Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΡΙΣΗ[Στοιχειωδης εμπορικη παιδια]


Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας
καλη εβδομαδα 
και καλες εορτες.

Ενας σωστος εμπορος ,πριν προβει σε οποιαδηποτε εμπορικη πραξη,πρεπει να ειναι καλα μελετημενος ,τι συμβαινει διεθνως στον κλαδο δραστηριοτητος ,οπου ευρισκετααι η πιθανη επιλογη του.π.χ με τι p/e αποτιμαται ο κλαδος και οι ομοειδεις επιχηρησεις του εξωτερικου,πλεον των αλλων δεικτων και κριτηριων ,που ειναι αναγκαια στην δουλεια μας.
Η συγκριτικη μεθοδος  ελεγχου και επιλογης ως οργανα στην υπηρεσια μας ειναι απαραιτητα.
Οταν κανουμε συγκρισεις  ,πρεπει να κανουμε στα παντα και εκτος απο  τις τιμες,θα πρπει να λαμβανουμε υποψιν μας την ασφαλεια και την σταθεροτητα.Αυτα συνηθως προσφερονται μεσα απο σωστα οργανωμενες και ελεγχομενες αγορες,με απλα λογια  απο τις σωστες αγορες.
Η πληροφορικη και ο μεγαλος αριθμος των διεθνοποιημενων χρηματιστηριακων εταιρειων,ειναι στην υπηρεσια  του σημερινου εμπορου.
Εναποκειται αποκλειστικα στον καθε εμπορο να τα χρησιμοποιησει.Αν δεν το κανει ,νομιζω εχει ελλειμα  παιδειας η  ικανοτητος δια το επαγγελμα.Δεν ειναι αναγκαιο να κανουμε εμπορικες πραξεις σε ξενες αγορες,αλλα αν μπορουμε γιατι οχι.
Αναγκαιο ειναι ,πως αφου θελουμε να υπαρχουμε στο χωρο τοτε ,θα πρεπει να αυξανουμε την ατομικη μας παιδεια και ενημερωση ,μαθαινοντας τι συμβαινει στο χωρο μας σε καθε γωνια του πλανητη.
Ειναι υπερ μας και αποδεικνυει ικανοτητα και γνωση ,να μπορει καποιος καθε μερα να βλεπει και να //πρατει// διεθνως εμπορικες πραξεις.
Η σελιδα που μελετατε καθε  μερα ,οργανωνεται ,και πιστευω απο την νεα χρονια θα μπορειτε, να βρισκετε ,ενα μεγαλο αριθμο εταιρειων με ολες τις αναγκαιες πληροφοριες,απο ολες τις μεγαλες αγορες του πλανητη.
Ετσι νομιζω θα εχετε ενα εργαλειο ,δια να μπορειτε να συγκρινετε και να κρεινετε καθε στιγμη ,αφενος την αποτιμηση μιας εταιρειας,αλλα και τι συμβαινει διεθνως στις ομοειδεις επιχειρησεις και πως αποτιμωνται σε σωστες αγορες .Σωστες αγορες ,λογω υπαρξης και εφαρμογης αυστηρης νομοθεσιαςκαι η οποια μας προστατευει σαν εμπορους,αλλα και λογω μεγεθους ,οπου οι αριθμοι γενικα αποκτουν ειδικο βαρος στις αποφασεις των εμπορωνν.

savil -alonaaki
17 /12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: