Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (R)[ Μια ματια στην αγορα τωρα 14,10 η ωρα] 9 Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι

Ξεκουραζεται ο δεικτης.Εχει δουλεψει πολυ.Σε λιγες ημερες εκανε ενα ταξιδι , απο το 266 εις το 314.Δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση με τις σημερινες συνθηκες.Ειναι βεβαιον καποιοι βαζουν τα εκατομμυρια τους δια να ειπραξουν μετα απο 2 η και 3 χρονια.
Αυτη η επενδυτικη πολτιτικη,δημιουργει καταστασεις στο ταμπλο τετοιες που δεν συμφωνουν με την λογικη μας .Η λογικη η δικη μας ειναι κοντοφθαλμη,διοτι εμεις δεν εχουμε εκατομμυρια.Ενα μεροκαματο να βγαλουμε και αυτο μας ειναι αρκετο.Να λοιπον διατι υπαρχει διασταση αποψεων ,δια την παρουσα στιγμη.
Δεν βλεπω κατι το επικινδυνο.Ολα ειναι φυσιολογικα και με καποια αποσταση απο το σημειον ασφαλειας τις 300 μοναδες.Πρεπει ομως να προσεχουμε,διοτι το κακο δεν αργει να ελθει.Ποτε δεν εχουμε 100% ασφαλεια με ανοικτες θεσεις στην αγορα,οσο καλες και αν ειναι οι συνθηκες. Και τα αυτοκινητα εχουν βελτιωθει και ειναι ασφαλη ,αλλα  εχουν φρενα και χωρις αυτα η ασφαλεια που προσφερουν παει περιπατο.Πρεπει τα φρενα να ειναι σε λειτουργια σε περιπτωση κινδυνου και να χρησιμοποιηθουν.Ετσι λοιπον και εμεις το STOP ,το εχουμε στα χερια μας,ενα κουμπακι και ενα κλικ ειναι αρκετο να φρεναρουμε την ζημια ,ανα πασα στιγμη.
Καθε ενας απο εμας εχει την ευθυνη  της πλοηγησης των θεσεων του  εις την αγορα ,αλλα και των πρασξεων του.

savil
9-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: