Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[μια ματια στο ανοιγμα της αγορας ]1-10-2012


Κυριες-Κυριοι

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟς ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΜΕ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ.

Ας υποθεσουμε μετραμε εβδομαδα.
--------------------------------------
Δια να αλλαξουν οι στατιστικες ενδειξεις ουσιας,που βλεπετε στους υπολογιστες σας ,πρεπει να αλλαξουν τα ακρα τουλαχιστον της προηγουμενης εβδομαδας.
Οπως σας εδωσα γραπτως το Σαββατο ,ειμαστε μεσα στην εβδομαδα του[ 249-295]  17-9-2012.
Απο τοτε η εγορα σε εβδομαδιαια απεικονιση,συμφωνα με τις δικες μου μετρησεις  ειναι

Ατασικη [ταση=0]
ανοδικη[ανοδος=0]
καθοδος[καθοδος=0]

δηλαδη εχουμε μια ατασικη αγορα με μηδεν ανοδο η καθοδο,Αυτες οι ενδιαμεσες διακυμανσεις δεν μετρουν,διοτι περικλειονται μεσα σε μια προσφατη και μεγαλυτερο σε διαστημα τιμων χρονικη περιοδο [εβδομαδα].
Καταλαβαινετε λοιπον αν ο χρονος που ερευναμε ειναι μηνας,τοτε ο προηγουμενος μηνας μας καλυπτει παρα πολυ σε ενδειξεις.Ο,τι ενδειξη και αν εχουμε ,αυτη θα ειναι δια χρονικο διαστημα ημερας ,που φυσικα εχει την σημασια του,οχι ομως την ουσια της υποθεσης ,ειδικα αν διατηρουνται τα ποσοστα του μηνος Σεπτεμβριου πανω απο το 50% της κινησης του.
Τα πραγμτα αλλαζουν λοιπον σε πεδιον ενδειξεων ,οταν αλλαζουν τα ακρα του προηγουμενου χρονικου διαστηματος,απο αυτο που μετραμε τωρα.
Η αγορα ψυχρη σημερα,στην ειδηση της Τραπεζας Αλφα,αυτο ειναι καλο ,διοτι δειχνει ωριμοτητα των εμπορων.
Δεν εχει ελθει η στιγμη να διασπασθουν αυτα τα ακρα που σας περιγραφω.Θα ελθει ,δεν θα ειμαστε 300 χρονια στο 270,αλοιμονο,αλλα θα ελθει μετα απο ορισμενες προ υ ποθεσεις και γεγονοτα,καλων ειδησεων ,που νομιζω θα εχουμε εντος του μηνος.
Επομενως ειμαστε σε σταδιο προγραμματισμου και αρχικου σταδιου εκτελεσης δοκιμαστικα του προγραμματος,με εγκρατεια και σοβαρους υπολογισμους.
Σας εχω δωσει την Γραμμη τεστ ,οπως και την γραμμη τεστ δεικτοβαρων εταιριων.
Δοκιμαστε ,αλλα ως εκει δια την ωρα.Η δοκιμη ειναι ενα κουταλακι του γλυκου και οχι ολοκληρο βαζο.
οταν μια αγορα κρατα το 80% της κινησης της ,τοτε ειναι δυναμικη αγορα.Ομως δεν αρκει να εχουμε καλο καιρο για να εχουμε ενα ευχαριστο και καλο ταξιδι,χρειαζεται και το οχημα να ειναι καλο και να τραβαει.Το οχημα το επιλεγουμε εμεις,αλλα τον καιρο τον κανονιζουν αλλοι.

savil  1-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: