Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

savil //καλημερα// 8 Σεπτεμβριου 2012


Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας

Σας ειχα δωσει  μια ζωνη τιμων [230....235],που επρεπε να διασπασει ο δεικτης ανοδικα.Επισης σας ειπα ,τα στατιστικα δεδομενα ηταν 99% αποτυχια και 1% επιτυχια.
Μια επιτυχια ,η οποια οδηγει  μετα το 245 εις τον παραδεισο.
Αυτο εγινε την 1ην εβδομαδα του Σεπτεμβιου και μαλιστα με μεγαλη και απολυτη επιτυχια.Σχεδον 20 μοναδες διαφορα κλεισιμο εβδομαδας σε σχεσει με την προηγουμενη.
Ο διακοπτης της σκεψης γυρισε και γραφει ανοδος .Φυσικα ,σας προετοιμασα νομιζω ψυχολογικα ,απο την 1ην στιγμη που ειχαμε επιβεβαιωση γεγονοτων.
Δεν εχουμε λογους να σκεπτομαστε το κακο,αν και μας εχει γινει δευτερη φυση,με αυτα που ζησαμε ,μετα το Νοεμβριο του 2007 και ειδικοτερα ,μετα τον Οκτωβριο του 2009.
Ειμαστε σε μια απροβλεπτη ανοδικη πορεια,ως την στιγμη που θα εχουμε την πρωτη ενδειξη ,οτι κατι αλλαζει ,προσωρινα η μονιμα.Κατι τετοιο δεν εχουμε ακομη σαν ενδειξη.Ειναι νωρις νομιζω ακομη.Ομως δεν εχει σημασια  ο χρονος ,οσο η ενδειξη  .Το [250..252],ειναι ενα δομικο σημειον της κινησης,προσωρινο .Ειναι η διαδοχος κατασταση του 224,που τοσους μηνες ζησαμε .Το επομενο οπως σας εγραψα  στην χθεσινη αναρτηση ,ειναι αρκετα ψηλα κοντα στο 294 περιπου.Φυσικα ως αυτο το σημειον υπαρχουν πιθανοι ενδιαμεσοι σταθμοι και με ενδιαφερουσα σημασια.Ξεχωριζω το 264  ,ειναι το σημειον περιπου που γυρισε η αγορα πτωτικα ως το 168.Ειναι το 277,μια παλια ιστορια και αυτη.Αυτα ειναι ιστορικα σημεια και ιστορικη σημασια εχουν .Η κινηση απο το 168 ειναι αυθυπαρκτη και ανεξαρτητη ,απο την ιστορια ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ, στην πτωτικη του διαδρομη.
Γραφει την δικη της ιστορια και αυτη μας ενδιαφερει μονο και τιποτα αλλο.Μας ενδιαφερει δηλαδη ,τα σταθερο της κοματι ,που αφηνει πισω της στην νεα ανοδικη της πορεια .Μας ενδιαφερουν τα χαμηλα της ,καθε ημερα και οχι τα υψηλα της.Αν εχει πραγματικα ανοδικη προοπτικη,οποιο υψηλο και αν οριοθετησουμε ,αυτο θα κατακτηθει καποια στιγμη.Δεν εχει σημασια ο χρονος,αλλα η κατακτηση,που φερνει και τα κερδη.
Επομενως η προσοχη μας ειναι στραμενη στην κατοχυρωση των κεκτημενων  και μονο σε αυτο.Ακομη και με την λογικη του σωστου εμποριου συμβαδιζει αυτο,που ειναι η κατοχυρωση των κεκτημενων .Αυτο δεν σημαινει κατ'αναγκη κλεισιμο λονκ θεσεων.

savil  8-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: