Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

savil //καλημερα // 12 Σεπτεμβριου 2012


Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας

Το εμποριον  τιτλων ειναι απροβλεπτον. Δεν ειναι επιστημη με κανονες επιστημονικους και αξιωματα,ουτε κρατικη υπηρεσια με  αγορανομικους ελεγχους.Μοιαζει να  συμορφωνεται περισσοτερο με τους νομους προσφορας και ζητησης. Το εμποριον ειναι απροβλεπτον,διοτι η ανθρωπινη συμπεριφορα  και η σκοπιμοτητα ειναι απροβλεπτη. Τα μεχρι σημερα υφισταμενα συστηματα προβλεψης ,ειναι απολογιστικα.Πρωτα εχουμε το γεγονος και μετα την καταγραφη του,χωρις να μας εξασφαλιζει κανεις την επαναληψη του,η την συνεχεια του.Σας ειχα πει μια ημερα ,το εμποριον  με υλικη υποσταση  ,ειναι [ ΥΓΡΟΝ],και καθε φορα ,παιρνει το σχημα του δοχειου,που βρισκεται,δηλαδη τις συνθηκες μιας αγορας,μια δεδομενη χρονικη στιγμη.Ο,τι σχημα εχει το δοχειον,αυτο ειναι και το σχημα του υδατος.
Ολα τα συστηματα που διδασκονται  η εφαρμοζονται,δεν μπορουν να δωσουν προβλεψη ,οπως δεν μπορουν να προβλεφθουν με απολυτο τροπο οι σεισμοι ,σε χρονο και σε ενταση.
Πολλες φορες εχουμε //επαναλληψη//,φαινομενου,αλλα αυτο δεν λεει τιποτα. Δεν υπαρχουν ορια,διοτι ο ανθρωπος ποτε δεν εχει ορια στο κερδος,θελέι καθε φορα να κερδιζει περισσοτερα.
Καπου θα γυρισει και η αγορα [ ευχαριστω πολυ],κανεις δεν μπορει να μου το πουλησει αυτο δια
//νεο//,ειναι νομος ,τιποτα δεν ειναι ατελειωτο.
Η σημερινη κατασταση ,οπως διαμορφωνεται στις αγορες γενικοτερα,εχει και αιτια και αφορμη.
Η δικη μας επισης αγορα,εχει και αιτια και αφορμη ,με την κινηση που κανει σημερα.Ευτυχως ,καταλαβαν ,οτι η οικονομικη αναπτυξη περνα ,μεσα απο την αγορα.
Δεν δινουν πουθενα  χρηματα χωρις κοστος,παρα μονο στις οργανωμενες αγορες.
Αν αυτο ισχυει ,τοτε η αγορα μας ,θα παρει αλλη μορφη και αλλο σχημα .Το 168 θα ειναι μια νεα αφετηρια,ενα νεο ξεκινημα ,μια νεα προσπαθεια .Οσο υψος ομως και αν δωσει η σκοπιμοτητα ,αν  δεν στηριζεται σε πραγματικα δεδομενα ,θα καταρευσει ,σαν χαρτινος πυργος.Αν ομως στηριζεται σε πραγματικες αποτιμησεις ,θα σταθεροποιηθει και θα δωσει νεα ωθηση,συμφωνα με τους κανονες πραγματικης αποτιμησης. Η πραγματικη αποτιμηση μιας εταιριας εχει κανονες .Οι βασικοι ειναι δυο

1ον τα ιδια κεφαλαια μιας επιχειρησης

2ον η αποδοση αυτων των ιδιων κεφαλαιων,δηλαδη η κερδοφορια.

Αν υπαρχει κερδοφορια  ,ολα θα τρεξουν να βρουν τις σωστες αποτιμησεις,οπως τις καθοριζουν κλασικες μεθοδοι και ισχυουν σε ολο τον πλανητη.Η υπερβολη εχει μικρη ζωη.

savil  12-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: