Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΑΛΥΣΗ FTSE/ ATHEX. TOP 20 [25-9-2012]

Κυριες- Κυριοι

Καλο ειναι που εμεινε  η αγορα μας στις ανεπτυγμενες αγορες.Καλο θα ηταν να ειμαστε οντος ανεπτυγμενη αγορα και να λειτουργουν οι νομοι προς πασαν κατευθυνση και οχι να ζουμε αυτη την απαραδεκτη κατασταση της μη εγκαιρης δημοσιευσης  των ισολογισμων.

Η αγορα  μας τωρα και ο δεικτης ftse top 20 ,ειναι σε αναμονη ,πολιτικων ειδησεων,που παραγουν οικονομικα γεγονοτα.Ακυβερνητος δειχνει ,αλλα δεν ειναι.Κανει βολτες πανω κατω,οπως και στην περιοχη 220...230.
Οι εταιριες διορθωνουν και οι τραπεζες στηριζουν αυτες τις διορθωσει.Ολες οι μετοχες  διορθωνουν κατα ομαδες. Τις γραμμες τις εχετε απο χθες ,αλλα και το Σαββατοκυριακο που περασε.Ισχυουν αυτες οπως εχουν ανακοινωθει. Αυριο  ο δεικτης θα πιεσθει περισσοτερο να δωσει μια κινηση η πανω απο το 276 η στο 263 .Δεν νομιζω να αντεξει να μεινει εδω στο ιδιο σημειο ακινητος,αλλα υπαρχει και αυτο σαν ενδεχομενο.
Νομιζω ειναι καιρος δια σχεδιασμο νεων προγραμματων και προς τις δυο κατευνθυσεις  του δεικτη.Θα χρησιμοποιηθει φυσικα αυτη που θα προκυψει απο την κατευθυνση του δεικτη.
Σε λιγες ημερες τελειωνει ο μηνας με τον χαρακτηρισμο ανοδικος .Ο νεος που θα ελθει θα δουμε τι θα μας δωσει.ισως να ειναι μεσα στα ακρα του Σεπτεμβριου,αλλα αυτο θα το δουμε οταν ξεκινησει ο νεος μηνας.Δεν υπαρχουν νεα θεματα,δια τον δεικτη. Σε καποιες μετοχες ,φαινεται υπαρχουν ενδιαφερουσες ενδειξεις .

savil  25-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: