Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 30-6-2012 ΟΠΑΠ

Η δημοσιευση καθε τριμηνο των οικονομικων εκθεσεων,δια μια εταιρια,δεν ειναι μια τυπικη διαδικασια. ΣΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΕΚΘΕΣΕΙς ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ , σημερα ο θεσμος της αγορας παγκοσμιως.Εκει αναφερονται τα παντα,
οπως και οι κινδυνοι δια το αμεσο προσεχες διαστημα.
Στην εκθεση λοιπον του εξαμηνου δια τον ΟΠΑΠ


OPAP six-month 2012 GR.pdf (application/pdf Object)

ΠΟΥΘΕΝΑ ,δεν αναφερεται ο κινδυνος  αλλαγης του φορολογικου καθεστωτος δια τον ΟΠΑΠ.
Αν υπηρχε ,επρεπε να αναγραφει και ειδικα να επισημανθει απο την Ελεγκτικη εταιρια και τον αρμοδιο ελεγκτη  Κον Ριρη. [Ενας πολυ αξιος μαλιστα ελεγκτης και μια σοβαρη ελεγκτικη εταιρια].
Αντιθετα ,γινεται υπενθυμιση του φορολογικου καθεστωτος που ψηφιστηκε περσυ σελις 12 και 13.

Κατα την γνωμη μου υπαρχει σκοτεινη σκοπιμοτητα στην χθεσινη συμπεριφορα της μετοχης του ΟΠΑΠ. Υπαρχουν ενεργειες η παραληψεις σκοπιμες,που επιδεχονται νομικης επεμβασης.
Ευτυχως η Αθηνα ειναι γεματη δικηγορους και μαλιστα καλους δικηγορους.
Η  ,η ειδηση ειναι ψευδης και σκοπιμη ,οποτε ευθυνεται το μεσον και ο δημοσιογραφος ,η ειναι σωστη,οποτε ευθυνεται η εταιρια και ο υπογραφων ελεγκτης.
Καποτε πρεπει να ,αναθετουμε τις υποθεσεις αυτες σε δικηγορους.Επισης υπαρχει προχειροτητα της Επιτροπης Κεφαλαιογορας και του Κου Μποτοπουλου,δια τον τροπο που χειριστηκαν την υποθεση και δια τις διαροες που υπηρξαν απο τις ενεργειες τις επιτροπης. Hταν ολα σκηνοθετημενα,η υπαρχει καπνος?Επισης διατι στην οικονομικη εκθεση  εξαμηνου ,δεν αναφερεται η επιδικαση υποθεσης απο τον εισαγγελεα του Ευρωπα ικου δικαστηριου στις 19-9-2012, περι μονοπωλιου?

savil 15-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: