Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[ Aπο Παρασκευη σε Παρασκευη] 3 Αυγουστου 2012


Κυριες Κυριοι
Η εβδομαδα που περασε ,δεν ηταν ανοδικη,ομως δεν ηταν ουτε πτωτικη.Ηταν μια εβδομαδα,που κινηθηκε μεσα στα ακρα της προγηουμενης εβδομαδας.Δεν μας κοιμησε ,αντιθετα ειχε εξαρσεις,που αναψαν τα φωτα συναγερμου ,ειδικα χθες Πεμτη.
 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Δειλα -δειλα ολοι μεσα μας κατι σχεδιαζουμε,κατι υπαρχει μεσα μας,οπως ειναι βεβαιο και η αγορα κατι πολυ σοβαρο κρυβει μεσα της.Οι συνθηκες οπως διαμορφωνονται ,ειναι σαν το αυριο να ερχεται πιο κοντα στο δεικτη[σημερα] και οχι ο δεικτης προς το αυριο.Αυτος περιμενει να τον πλησιασει ,πιο κοντα το αυριον.Να δουμε την συνεχεια την επομενη εβδομαδα.
Οι ημερησιοι δεικτες ,μετα το σημερινο κλεισιμο εχουν την εξης καταταξη

ημερησιος  δεικτης        90    ημερων    232,99
ημερησιος  δεικτης        50    ημερων    220,44
ημερησιος δεικτης         30    ημερων    217,24
ημερησιος δεικτης         20    ημερων    216,74
ημερησιος δεικτης         10    ημερων    215,40
ftse    top      20                                       215,31
ημερησιος  δεικτης          5    ημερων    214,81

Υπαρχει εσωτερικη βελτιωση μεταξυ των δεικτων και μια ταση προς εξισωση μεταξυ τους..Ακομη ομως εχουμε μια αρμονικη φθινουσα σειρα των ημερησιων δεικτων,που παραπεμπει σε καθοδο,αν δεν αλλαξει  δομη και καταταξη αμεσα.
Η εβδομαδα που εκλεισε σημερα,ηταν καλυτερη ,απο την προηγουμενη    
Δεν μας εδωσε κανενα νεο σημειο πτωτικο σαν στοχο,εκτος απο το 200 περιπου ,που το εχουμε απο πριν.Αυτη την εβδομαδα,ειχαμε πολυ διαφωτιστικες ειδησεις,που αφορουν περισσοτερο τις τραπεζες και επειρεαζουν τη βασικη μας σκεψη,αλλα και υποθετικες σκεψεις.Δια αλλη μια φορα ,θα επαναλαβω ,την σκεψη μου που ειναι η εξης.Αν οι τραπεζες εχουν περασει εστω και σε μικρη κερδοφορια στο 1ον εξαμηνο του ετους,ολα θα τα ξανασχεδιασουμε απο την αρχη.Σε μια τετοια περιπτωση,ισως εχουμε πει αντιο και στο 168 που καναμε προσφατα.
Τα προγραμματα μου ,γραφονται και ξαναγραφονται συνεχως απο την αρχη,σε οσες εταιριες ,αλλαζουν τα δεδομενα,μεσα απο την νεα κατασταση που δημιουργειται.

savil  3  Aυγουστου 2012.