Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE / ATHEX. TOP 20 [9 Αυγουστου 2012]


Κυριες-Κυριοι

Καθε μερα που περνα ,αν ο δεικτης κρατα σταθερα κατω απο αυτον το σημειον 220,τοτε η ανοδικη  κινηση διευκολυνεται παρα πολυ.Ο στοχος πλησιαζει τον δεικτη και οχι ο δεικτης τον στοχο.
Δεν εχει σημασια τι εγινε σημερα.Ειχαμε μια μεγαλη αποδειξη,οτι τα χαρτια [μετοχες] εχουν φυλακα .Φυσικα καθε μετοχη εχει τον δικο της φυλακα ,που φροντιζει δια αυτην.
Αν δεν υπηρχε συντονιστης  και φυλακας ,η μετοχη του οτε σημερα,επρεπε να κλεισει η πανω απο το 2.20 η κατω ακαι απο το 1.9 ευρω.
Ειχε ενα τεραστιο ογκο μεγαλυτερο των 4 εκ. τεμαχιων και 3 πακετα.
Καποιος εβγαινε σημερα απο την μετοχη,υποψιαζομαι ηταν η Πειραιως,αλλα ως εκει ,δεν εχω πληροφορηση.Το χαρτι ομως μαζευτηκε ολο και χωρις κραδασμους.Αυτο σημαινει ,υπαρχει φυλακας στο χαρτι,που ρυθμιζει την κυκλοφορια του. Το ιδιο συμβαινει και σε αλλα χαρτια,οπως εχω παρακολουθησει,π.χ στον ΟΠΑΠ κ.τ.λ
Αν ολα αυτα συμβαινουν ,καταλαβαινετε ποσο δυσκολο ,ειναι να μιλαμε δια χρονικες ειδικα αναλυσεις,αλλα και αναλυσεις τιμων,μεσα απο την κινηση του δεικτη.
Ειμαι βεβαιος κατι ερχεται ,δυνατο σαν κινηση.Δυο μηνες περιπου  και ειμαστε σχεδον στην δευτερη προς τριτη εβδομαδα του Ιουνιου 2012 ,δηλαδη 10 συνεδριες μετα το 168.
Ολες οι κινησεις προσεγμενες,ελεγχομενες και με πολυ απροβλεπτο τροπο κινησεις.Ενα μεγαλο κερι μια ημερα της εβδομαδας και οι υπολοιπες συνεδριες ,μεσα σε αυτο το κερι.Κανονικο σπασιμο νευρων,και η λαθος κινηση γινεται με μεγαλη  ευκολια..
Τωρα εχει μικρυνει πολυ το πλαισιο αποφασεων [227 επανω 218 κατω],αυτο ειναι το πλαισιο που φερνει αλλαγες στην πορεια του δεικτη,αναλογα σε ποιο σημειο θα εχουμε σταθερη διασπαση.
Μονο θεατες μπορουμε να ειμαστε   δια την ωρα ,διοτι μονο αυτο προσφερει ασφαλεια.

savil  9 Αυγουστου 2012