Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE / ATHEX. TOP 20 [22-8-2012]


Κυριες -Κυριοι

Δεν εχω καμια ενδειξη ,μεσα απο αριθμους ,ο,τι κατι αλλαξε  σημερα στην αγορα.Επαναλαμβανω μονο ,οτι το κλεισιμο του ειναι  ενα κακο κλεισιμο,διοτι ειναι μικροτερο απο το χθεσινο κλεισιμο.

==============235

==============230

Αυτη η ζωνη τιμων θα μας αποσχολησει παρα πολυ   και σε χρονο ισως,διοτι ειναι μοναδικης σπουδαιοτητος.Τοσο μεγαλη ειναι η σπουδαιοτητα της,που στατιστικα ,εχουμε 99% αποτυχια ανοδικης διασπασης και διατηρησης  και 1% πυθανοτητες επιτυχιας.Μια επιτυχια,που μας βγαζει απο τον βραχνα της πτωτικης πορειας.Να διατι ειναι μαναδικη και υψιστης σημασιας.
Η κινηση οπως σας ειπα και σε αλλη αναρτηση,δεν ειναι μια νεα κινηση,αλλα μια κινηση μεσα στην κινηση  του Ιουλιου.Επισης σας ειπα  ,πρεπει να δινετε μεγαλυτερη σημασια σε μηνιαιες  μετρησεις πρωτα ,ακολουθουν οι εβδομαδιαιες και στο τελος ενδεικτικα κοιταζουμε και την ημερησια κινηση,μηπως και βγαλουμε κανενα μεροκαματο ,κατα την διαρκεια της συνεδριας.
Οι συντελεστες που εφεραν τον δεικτη εδω στο 237 ,υπαρχουν και ειναι σταθεροι στις θεσεις τους.Βεβαια προβλεψη μιας κινησης ,σαν επιφοιτηση του αγιου πνευματος ,δεν υπαρχει.Υπαρχουν ,ομως σημεια που μας δινουν πληροφοριες ,δια το καθε σημειον και τι σημαινει μια διασπαση του ,ανοδικα η καθοδικα.Μια διαδρομη πηγαινε -ελα μεταξυ 230 και 235 ειναι πιθανη.
Παρτε τυχον κερδη οπου υπαρχουν.Δια να μας πεισει ο δεικτης ,οτι σκεπτεται ανοδικα,πρεπει να αποκτησει  σταθεροτητα σε αυτη την περιοχη230...236 ,οπως ειχε και στο 202,...
Τα αναμενομενα  οικονομικα αποτελεσματα των εταιριων ,θα παιξουν καθοριστικο ρολο δια την συνεχεια. Ο δεικτης κινδυνευει απο τις τραπεζες και απο την ΕΕΕCOCA COLA,αν η μετοχη  διορθωσει το επιπλεον τιμημα ,λογω μικρης  κερδοφοριας.Επισης και η ΔΕΗ ,αν δεν εχει περασει σε κερδοφορια,τοτε ολα αυτα που κανει ,ειναι δια να αποφυγει το τσουναμι που ερχεται κατα πανω της συντομα.Το ψεμα εχει κοντα ποδια  η [ ποδαρκα]
Αυτα και αποψε . Αυριο συνεχιζουμε με νεα αναρτηση και νεα θεματα .

savil 22-8-2012

σημειωση
------------
εαν χρειαζεσθε βοηθεια σε μετοχες,επικοινωνειστε μαζυ μου.