Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 31-3-2011

Δεν μας τα λενε καλα οι// Γαλλοι//  σχετικα με την Εμπορικη τραπεζα.

Ισως μας περνανε δια //κουτοφραγκους//. Εγω θελω να ρωτησω εναν απλο ανθρωπο ,χωρις καμια οικονομικη παιδεια το εξης απλο.

ας υποθεσουμε οτι εχετε ενα ψιλικατσιδικο στην γειτονια σας και εχετε την εξης εικονα μιας εβδομαδιαιας κινησης.

εισπραξεις εβδομαδας καθαρες[εισπραξεις-κοστος εμπορευμαων]= 196 ευρω
προσωικον εβδομαδιαι ο κοστος [εξοδα προσωπικου]                     =   88 ευρω
φεσια που δεν σας πληρωσαν απο τις πωλησεις                              = 215 ευρω
Ατομικη σας αμοιβη επειδη διοικειτε το ψιλικατζιδικο                  =    38 ευρω

Αν συνεχισει να δουλευει ετσι το ψιλικατσιδικο ,ειναι ζητημα χρονου[ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ] να κλεισει.Και μονοι σας χωρις να εχετε οικονομικες γνωσεις,ξερετε τι θα κανατε ,δια να το κρατησετε  σε λειτουργια .Αυτος ακριβως ειναι ο ισολογισμος της εμπορικης τραπεζας στις 31-3-212.Φυσικα σας τον εχω απλοποιησει  ,διοτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οχι βαρυσημαντοι τιτλοι κ.τ.λ
Επομενως οι Γαλλοι τι πουλανε ?τι ζητανε?  το μαγαζι ,οπως καταντησε δεν αξιζει ουτε ενα ευρω,ειδικα αν οι δαπανες προσωπικου ειναι ανελλαστικες και εαν τα φεσια συνεχιζουν.
Επισης δεν καταλαβαινω διατι τοση λαχταρα απο καποιους να αγορασουν το μαγαζι.Δεν βρισκω κανενα εμπορικο ενδιαφερον η καποια ευκαιρια.Και να μου το χαριζαν ,δεν θα μου εκανε,διοτι εχει [βεβαρυμενη ιστορια] η επιχειρηση αυτη.Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο,διοτι δεν πρεπει.Ουτε οι Γαλλοι εχουν συμφερον αυτη την στιγμη ,αν κανουν οσα τους διατασσει το Τ.ΧΣ ,να πουλησουν αυτο το μαγαζι.Αν υπαρχουν ομως ,αλλες υπογειες διαδρομες,μεταξυ Γαλλιας και Ελλαδας,αυτο δεν το γνωριζω,ουτε θελω να το σκεπτομαι.  
Τωρα ενα μαγαζι με τοσα προβληματα και να πληρωνει //λοιπα εξοδα//[δηλαδη Γ.Ε.Δ] 38 εκ ευρω,τοτε τι να πω εγω?.Μερικοι, οπως το Δ,Σ την εχουν μια χαρα με τοσα εσοδα δια την τσεπη τους.
emporiki 1 ell 06052011.pdf (application/pdf Object)

savil  4-Aυγουστου 2012

Τα στοιχεια ειναι απο το 2011 [Μαρτιος],αλλα με τις ζημιες που συνεχιζει να παρουσιαζει η επιχειρηση,δεν εχουν αλλαξει οι συνθηκες προς το καλυτερο.