Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[ αποτελεσματα]-savil

Λιγες ημερες εμειναν ακομη και θα εχουμε τα αποτελεσματα 1ου τριμηνου του
2012, απο ολες τις εταιριες.Τι βλακεια και αυτη,να τα δημοσιουν σχεδον ολοι την τελευταια ημερα που προβλεπει ο νομος ,λες και ειναι να πληρωσουν την δοση στην εφορια.Ελαχιστες εταιριες κρατουν την αξιοπρεπεια τους πανω σε αυτο το θεμα.Τελος παντων,παλαιες κακες συνηθειες και αποτυχημενες νοοτροπιες.Θα  εχουμε λοιπον τα αποτελεσματα και θα  μπορεσουμε να αξιολογησουμε και να αποτιμησουμε τις εταιριες.
Οι καλοι επιχειρηματιες  νομιζω καλα θα τα πανε.Ισως εχουμε μια νεα γεννια Επιχειρησεων ,που θα πρωτοστατησουν στο ταμπλο.
Εγω δεν ανησυχω για την αγορα μας ,η μαλλον δεν θελω να πιστεψω ,πως πρεπει , να ανησυχω.
Εμας μας εχει αναγκη η αγορα,διοτι ειμαστε η τραπεζα που δινει χρηματα ,χωρις τοκους και δοσεις,αλλα με μονο δυο κριτηρια την κερδοφορια των κεφαλαιων που σας δινουμε και την σωστη διαχειρηση  των χρηματων που σας δινουμε.
Οποια κυβερνηση και οποιο κομα να βγει ,σε ολο τον πλανητη  εμεις σαν (εμποροι),ειμαστε αναγκαιοι και απαραιτητοι .Δεν μας χαριζονται,ουτε εμεις εχουμε διαθεση να ανεχτουμε τις επιθετικες τους διαθεσεις στο πορτοφολι μας η τις επιχειρηματικες κακες νοοτροπιες.
Ας το καταλαβουν καλα οι διοικουντες,αλλα κυριως ας το καταλαβουν καλα οι επιχειρηματιες που ειναι και φιλοι μας, αν ειναι σωστοι.Λεφτα  υπαρχουν στην αγορα ,λιγα ,απο πολλους,απο χιλιαδες μικροεπενδυτες και εμπορους.Κυριοι επιχειρηματιες  ιδου.Αν εισθε σωστοι ,εμεις εδω ειμαστε.
Ελατε να κανουμε θαυματα ολοι μαζυ.

savil

Δεν υπάρχουν σχόλια: