Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

DAX (r)

IDEX DAX | DE0008469008 | 846900


[Γνωθεις εαυτον]


Κυριες και Κυριοι


Πρεπει παντα ,να γνωριζουμε τον κοσμο και τι γινεται δυπλα μας(γυρω μας).
3.02 δις ευρω ηταν σημερα ο τζιρος του Χρηματιστηριου της Γερμανιας και ειδικα του δεικτη των 30 μεγαλυτερον εταιριων της Γερμανιας.του φιλου μου του Dax(r) 30.

Nα γιατι μπορουν οι εταιριες και αναπτυσονται.Να γιατι δουλευει σωστα το συστημα.  Προσωπικα σε τετοιες αγορες ,νοιωθω πολυ μεγαλη χαρα και σεβασμο η τις δουλευω.Καντε μια συγκριση με την δικη μας αγορα.
Το ξερω νοιωθετε αβολα οπως και εγω,νοιωθετε ασχημα ,οπως και εγω,ζηλευετε ,οπως και εγω.Στο τελος σκεφθειτε  σε ποσο μεγαλο κινδυνο βαζουμε τα χρηματα μας σε αγορες σαν και την δικη μας.Τα χρηματα μας εχουν την ιδια αξια και στην Γερμανια και σολο τον πλανητη και εμεις ασχολουμεθα  με το τι εκανε η ΜΙΓ Η  η forthnet.
Σκεπτομαι πολλες φορες αν αξιζει τον κοπο να ασχολουμεθα με ολους αυτους τους δικους μας που διοικουν τις εταιριες του ΧΑΑ.
Μετα εμεις σαν βλακες ,παμε να αγορασουμε τα σαπακια τους και τα [ψεματα τους],οπως μας τα αραδειαζουν μεσα απο τους Ισολογισμους τους .
Αν δεν ηταν καποια συναιασθηματα που τρεφω μεσα μου απο πολυ παλια δια την Σοφοκλεους,ουτε που θα γυρνουσα να κοιταξω  ολα αυτα τα ατιμωρητα ανθρωπακια του 1999.


Απλα σας τα γραφω ,ολα αυτα ειδικα δια τους νεους ,να προσπαθησετε να μαθητευσετε στις πολυ μεγαλες αγορες,εκει που υπαρχει και παρον και μελλον.
Ξεκινειστε απο τωρα σιγα -σιγα και θα με θυμηθειτε πολλες φορες στην ζωη σας.,οχι φυσικα τζογαροντας τον δεικτη ,αλλα ενα σωστο και επιστημονικο εμποριο.Τα χρηματα σας εχουν παντου την ιδια αξια,και εκει κινδυνευουν λιγοτερο αποτι εδω ,κανοντας εμποριο τιτλων και αξιων.


savil  30-5-2012


savil

Δεν υπάρχουν σχόλια: