Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ [μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]4-5-2012

Κυριες-Κυριοι

Τελειωσε και η σημερινη συνεδρια,τελειωσε και η τελευταια εβδομαδα,πριν την αλλαγη Κυβερνησης
και η αγορα μας εκλεισε περιπου σε επιπεδα  διακυμανσης της 21 Νοεμβριου 2011.
Χρειαζεται να προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα,ειδικα εμεις οι ανθρωποι των αγορων,οι ανθρωποι της καθημερινης δρασης,οι ανθρωποι θα ελεγα του (πεζοδρομιου).
Μια νεα πραγματικοτητα θα δημιουργηθει δια τις επομενες γεννιες των Ελληνων.Η αγορα και αυτη θα αλλαξει,σε δομες και νοοτροπιες.Και εμεις θα αλλαξουμε υποχρεωτικα.Θα εχουμε μαθει απο τα λαθη μας ,ειδικα οι νεωτεροι, και αυτο σαν γνωση ,θα ειναι η ασπιδα τους για το μελλον.
Σημερα η αγορα εκανε, αυτο που επρεπε ,να κανει απο εσωτερικες αναγκες τις ιδιας της αγορας,και οχι απο εκλογικους σχεδιασμους. Ηταν πιεσμενη εδω και πολλες ημερες και σημερα αντεδρασε περισσοτερο απο χθες.Την αρχη την ειχε κανει χθες τις δυο τελευταιες ωρες της συνεδριας και σημερα απλα συνεχισε αυτο που ξεκινησε χθες.Στις 12 η ωρα[τοτε ειχα καθαρη ορατοτητα της πορειας] , σας εδωσα την κινηση και το υψος της σαν 266 και την αιτιολογια.Παραμενω σε αυτα.Θα μελετησω περισσοτερο ολη την εβδομαδιαια κινηση και θα επανελθω ως αυριο βραδυ ,πριν τις εκλογεςγια ευνοητους λογους.Οι μετα (χριστον) προφητες δεν υπαρχουν  πλεον.

καλη ξεκουραση.

savil 4-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: