Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ [25-5-2012]- savil

Κυριες-Κυριοι

καλημερα σας

Σε λιγα λεπτα θα ανοιξει η αγορα μας,θα ανοιξει το μαγαζι μας.Χρειαζεται προσοχη,οπως
σας εγραψα και χθες βραδυ και οχι βιαστικες κινησεις ,στηριζομενες στην σκεψη ,//ο,τι σε λιγες ημερες//,η αγορα θα ζωντανεψει ,οπως συνεβαινε αλλες εποχες μετα απο μια μεγαλη διορθωση.
Η αγορα δεν γραφει κανενα κυμα ,για μενα ,αν συμφωνουσα με τον Elliot,που μας ειπε για την θεωρια των κυματων.Με βαση αυτη την θεωρια  θα ελεγα η αγορα γραφει το κυμα (Κ2) και με την σχεση Κ1=Κ2 ,ως ακραια δυνατοτητα επιμηκυνσης του Κ2. Με απλα λογια για να καταλαβαινομαστε ματαξυ μας ,η αγορα επιστρεφει εκει απο οπου ξεκινησε.Το Κ1  δουλεψαν για να πλουτισουν μερικοι απο την φουσκα του 1999 και σημερα ζουμε την επιστροφη στην βαση μας ,σχεδον στο απολυτο μηδεν.
Θυμηθηκα σημερα και εγω τα (κυματικα μου),μια θεωρια εντελως αχρηστη δια τις μαζες.Την εφαρμοζουν ,στα μηχανηματα,δια να σας πεισουν ,ο,τι ισχυει,ετσι ωστε εσεις σαν γνωστες ,να συμμετεχετε ,αλλα αυτοι προγραμματιζουν ταυτοχρονα ,να σας αρπαξουν το πορτοφολι σας.Δηλαδη  εχουμε  μια απατη ,με επιστημονικη καλυψη δηθεν.
Ας ειναι .Επανερχομαι ,νομιζω πρεπει να απεχουμε,ως την στιγμη που θα αλλαξει η κατασταση ,αν αλλαξει τωρα αμεσα ,δηλαδη μετα απο καποιους μηνες.Υπαρχουν ομως και θαυματα ,ακομη και σημερα.

savil  25-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: