Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ 24-5-2012 [savil]

Κυριες- Κυριοι

καλημερα σας

Ειμαι και σημερα μαζυ σας.Θα παρακολουθησω την αγορα
απο την αρχη ως το τελος,οπως καθε ημερα.
Τις σκεψεις μου και τις παρατηρησεις μου,τις βλεπετε μεσα απο τις αναρτησεις  που διαβαζετε.
Θα εχετε παρατηρησει ,οτι στις αναλυσεις που σας δινω τελευταια ,δεν χρεισημοποιω καθολου τους γνωστους δεικτες και ταλαντωτες.
Αυτο το κανω ,διοτι ολα αυτα τα εργαλεια,δεν εχουν καλη αποδοση  ,οπως εχει διαμορφωθει ,αλλα και κινειται σημερα η αγορα μας.. Τρελαθηκαν και αυτοι και ειναι πολυ επικινδυνο ,να σας αποπροσανατολισουν.Τους παρακολουθουμε ,αλλα δεν τους εμπιστευομαστε απολυτα.Πολλοι φυσικα δεν συμφωνουν μεταξυ τους.Ετσι λοιπον χρησιμοποιω τους πραγματικους δεικτες ,που ειναι οι απλοι ΚΜΟ .Αυτοι εχουν πιστοτητα 100%,επομενως μπορουμε να τους εμπιστευθουμε  .Ολοι οι γνωστοι διεθνως δεικτες και ταλαντωτες,100% στηριζονται στους απλους καθημερινους ΚΜΟ.
Οι απλοι ΚΜΟ ειναι η πηγη των στατιστικων πληροφοριων.Σας θυμιζω,οτι αν αρχισουν οι ΚΜΟ να διασπωνται μεταξυ τους ,απο τον μικροτερο προς τον μεγαλυτερο,τοτε εχουμε αντιστροφη και εφοσον ,αρχηγος και πρωτος διασπαστης των ΚΜΟ ειναι ο ftase top 20.
 ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΚΜΟ .5,10,........ σαν σπασιμο αναποδο ,δηλαδη με μια πορεια ανοδικη των κμο και οχι συνεχομενη πτωτικη.

savil  24-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: