Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων [μια ματια στο ανοιγμα της αγορας τωρα ωρα= 11,19] 22-5-2012

Κυριες -Κυριοι

απο την Παρασκευη που περασε ως σημερα η αγορα εναι μεσα σε εκεινο το μεγαλο  κερι της Πασκευης.Πολλες ωρες και πολλες ημερες.

(+)
==============204,25
(-)

αυτο σας εγραψα τοτε αυτο ισχυει ακομη.Η αγορα γερνει αργα  ,αλλα συνεχως προς το διαστημα τιμων 190...199.
Ευκολο ειναι με μια αποτομη κινηση να περασει τα ανοδικα ορια,αλλα ας το κανει.Εγω γραφω αυτο που βλεπω τωρα και αυτο ειναι //παμε κατω //.
Εχουμε την γραμμη μας φυσικα ειμαστε πολυ κοντα της,αλλα ετσι και αλλιως εγω δεν προτρεπω για εισοδο κανεναν ,ανεξαρτητως κατευθυνσης.
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η  ,να ψηθει η πιττα.Σας θελω δυνατους ,διοτι εμεις ειμαστε οι δυνατοι,εμεις εχουμε τα χρηματα,εμεις στο τελος θα νικησουμε.Ολοι μαζυ ειμαστε μια τεραστια δυναμη.Σαν ατομα δεν μπορουμε να επειρεασουμε καταστασεις ,αλλα σαν ομαδα  ναι μπορουμε και ειμαστε παντοδυναμοι.Ολοι μας εχουν αναγκη ,ναι εμας τα εμπορακια ,που σαν μιρμιγκια εξαπλωνομαστε παντου στον πλανητη.Χαιρομαι να διαβαζω αυτα που μου γραφουν νεα παιδια ,ναι νεα παιδια  με παιδεια και σοφια,αγοραζουν και πωλουν τα παντα ,πετρελαια σαν /  Σ ε ι χης Γιαμανι// και Χρυσο σαν χρυσοθηρες.Μπραβο  σε τουτη την νεα γεννια  της ελπιδας και της δυναμης.Μπραβο σε αυτους τους νεους συναδελφους εμπορους.

savil  22-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: