Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων [μια ματια στο κλεισιμο της αγορας] 11-5-2011

Κυριες-Κυριοι

Δεν επιτρεπεται ,να γραψω οσα αισθανομαι,και οσα καταλαβαινω.Οσο λιγοτερο μιλαμε
απο τις σελιδες σαν την δικη μας εδω,τοσο καλυτερα. Η σιωπη λενε ,ειναι χρυσος.Επομενως θα σιωπησω ,δεν θα βγαλω αυτα που εχω στην ψυχη μου.Δεν θελω να ματωσει και αλλο η δουλεια μας.Διοτι για μενα ,ειναι η δουλεια μου οι αγορες,διοτι ειμαι εμπορος και τιποτα αλλο.
Δεν αντεξε η χθεσινη  αντιδραση [ως το 248 περιπου]  και σημερα ,απο την αρχη ,οπως σας ειπα,εδωσε καθαρα τις προθεσεις της.Μια χουφτα ευρω ειναι ο τζιρος της,αλλα αυτο δεν αποτρεπει μια κακη πορεια.Θα ηθελα να βλεπαμε τα πραγματα απο την θετικη πλευρα της  διαδρομης της αγορας.
Ειμαστε στον Μα ι ο μηνα.Περιμενουμε αποτελεσματα 1ου τριμηνου και νομιζω τα αποτελεσματα θα πανε καλα,ακομη και στις τραπεζες μας.
Υπαρχει Ελπις.Το ζητουμενο ειναι αν υπαρχουν ανθρωποι ,που θελουν να διαχειριστουν σωστα ,αυτη την ελπιδα.Οι τιμες των μετοχων μερικων εταιριων ειναι παρα παρα πολυ φθηνες.
Η αγορα μας, απο αλλα πραγματα υποφερει αυτη την στιγμη.Ναξεραν τι χανουν οι υπευθυνοι Δημοσιοι ανδρες που δεν την χρησιμοπουν σαν το μοναδικο εργαλειο αναπτυξης.

καλο απογευμα

καλη ξεκουραση

savil 11-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: