Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [23-4-2011]

Κυριες -Κυριοι

Ελεγχομενη πτωχευση,βαπτισαν την πτωχευση της Ελλαδος,Ελεγχομενη πτωχευση
ειναι κατα την γνωμη  μου δια τις δυο τραπεζες η απωλεια  100% τα κεφαλαιων τους ,κρατικοποιηση σχεδον κοντα στο 99% ειναι δια την ΕΥΡΩΒΑΝΚ και κρατικοποιση κατα 67% για την ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.
300.000 ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ ειναι περιπου ο αριθμος των μικρομετοχων.Με απλα λογια βγαζουν κυβερνηση.Ετσι λοιπον η αποσιωπηση της αληθειας της παρασκευης που μας περασε,ειναι αναγκαια.Κρυβεται ο υπουργος του  psi+ ΚΑΙ ΚΟΡΔΩΝΕΤΑΙ ,δια το κατορθωματου  που τοσοι ανθρωποι  χανουν τα χρηματα τους,εχει  χομπυ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ την βιαιοτητα,οπως ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ το χαρατσι της ΔΕΗ
Σημερα ειχαμε μια συνεδρεια αποενοχοποιησης και ισως ακολουθησουν και αλλες ως τις εκλογες,ετσι ωστε να μην εγειρονται νομικες αξιωσεις,δια τα αποτελεσματα τις παρασκευης,αφου οι κοτοχοι των τραπεζικων μετοχων ειχαν και εχουν για μερικες ημερες την ευχερεια να ρευστοποιησουν τις θεσεις των και μαλιστα σε τιμες της ΠΕΡΑΣΜΕΝΗς ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και πολυ πιθανον και υψηλοτερες για λιγες ημερες, ετσι ωστε να υπαρχει απαλλαγη των Δ.Σ των εταιρειων δια πραξεις και παραλειψεις,που εβλαψαν ανεπανορθωτα του μετοχους.Φυσικα αργοτερα στις τακτικες συνελευσεις θα παρουν αθωωση για ολα οσα εκαναν μεσα στο 2011 εις βαρος των μικρομετοχων ειδικα.Οι πραξεις των και οι παραληψεις των εβλαψαν ανεπανορθωτα τα συμφεροντα των μετοχων.Ακομη και η αγνοια , Η ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ ,δεν συνγχωρειται,σε ανθρωπους των Δ.Σ.επρεπε να ζητησουν την γνωμη των μετοχων δια ολα τα σοβαρα θεματακαι ειδικα δια θεματα βιαιων μεταβολων των ιδιων κεφαλαιων.
Αυτα πλεον εχουν τελειωσει ολα την περασμενη παρασκευη. Οτραπεζικος κλαδος περασε συσωμος στην ιδιοκτησια και την διοικηση της Τ ΡΟ Ι ΚΑΣ.
Οι διοικησεις ολες ειναι προσωρινες ,λογω αναγκης και χρονου και σκοπιμοτητος. Θα δουμε αργοτερα ποιοι θα διοικουν τις τραπεζες .Οι εκλογες καλυπτουν αυτη την στιγμη την πραγματικη θεληση των νεων αφεντικων του τραπεζικου κλαδουκαι γενικοτερα ,καθως και την νεα εικονα των τραπεζων.
Η τρο ι κα θα πουλησει πλεον μετοχες.Η τρο ι κα εχει δικαιωματα και κανεις  σχεδον μετοχος ,με εξαιρεση μερικως τους μετοχους της ΑΛΦΑ ,αλλα και εκει ,οχι τιποτα σπουδαια πραγματα.
Πολλοι μου λενε θα γινει ρεβερς σπλιτ.Εγω απαντω,ρεβερς σπλιτ γινεται ,οταν υπαρχει λογιστικη τιμη και οταν υπαρχει  πραγματικη ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ,αν δεν υπαρχουν αυτα τι ρεβερς σπλιτ θα γινει? και σε τι?
Αν μια εταιρια πτωχευσει ,δεν εχει λογιστικη τιμη,δεν ισχυει η ονομαστικη τιμη,διοτι δεν υπαρχουν ιδια κεφαλαια.Επισης θα πουλησουν μετοχες αυτοι που εχουν μετοχες με καποια αξια.Σημερα τετοια δικαιωματα εχει μονο η τρο ι κα ,διοτι αυτη εδωσε την παρασκευη τα χρηματα,ωστε να λειτουργησουν νομιμα σημερα οι τραπεζες.Αν δεν εδιδονταν αυτα τα χρηματα,μερικες τραπεζες σημερα θα ηταν κλειστες.Στην πραγματικοτητα σημερα ο μετοχος ειναι ενας το Τ.Χ.Σ,.θα γινουν περισσοτεροι,μονο αν αγορασουν μετοχες απο το  ΤΧΣ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ
Νομιζω ειναι μια μεγαλη ευκαιρια ,ειναι ενα θειον δωρο να απαλλγειτε απο προβληματικες μετοχες,οσο ειναι καιρος ακομη.Εχω την εντυπωση καποια στιγμη πολλοι θα πιεζονται στην εξοδο,αλλα δεν θα υπαρξει διεξοδος.Ο καλος εμπορος πρεπει να φυλαει τα ρουχα του[εστω αυτα που του εμειναν] για να εχει τα μισα.Μην κανετε ονειρα για δικαιωματα με καποια αξια,μη κανετε ονειρα για τακτικες που εφαρμοζονται σε καιρο (ειρηνης),εδω εχουμε πολεμο,εχουμε το τσουναμι της τρο ι κας που δεν αφησε τιποτα ορθιο.
Η αγορα λογω συνθηκων κανει μια πτηση τυπου  stealth (αορατη),χωρις να γινεται ορατη απο τα συμβατα ρανταρ των ταλαντωτων.Ειναι στην πραγματικοτητα αορατη,διοτι ολοι θα βλεπουν εικονα αντιστροφης,αλλα τοσο θα βαθαινει ο δεικτης,με απαλο τροπο.
Αυτες ειναι οι σκεψεις μου ,αυτα ειναι τα επιστημονικα μου πιστευω.Δεν διεκδικω το αλανθαστο ,αλλα το πιθανον να συμβει.

savil  23-4-2012

το ανωτερω ,κειμενο ειναι μια προσωπικη εκτιμηση και τιποτα περισσοτερο.Δεν ειναι προταση δια χρηματιστηριακες πραξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: