Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20 [26-4-2012

Κυριες-Κυριοι

Η αγορα σημερα ηταν αυτο που ειμαστε σαν χωρα ,αλλα ειδικα σαν χρηματιστηριον.Ισως αυτο να μας αξιζει,διοτι
αυτο μπορουμε να κανουμε μονοι μας ,ολοι οσοι ασχολουμεθα με αυτο το επαγγελμα.Αυτο μπορουμε (η αυτο θελουμε),ε! αυτο κανουμε.Ειναι πολλοι οι (εξυπνοι αναμεσα μας),που νομιζουν κατεχουν το αθλημα και ψευτοπαπαγαλιζουν διαφορες βλακιες,για τις αγορες και τους συντελεστες των αγορων,ειδικα τους εμπορους .
Εχουμε προεδρο της επιτροπης Κεφαλαιογορας,ενα σουπερ-σουπερ κοματικο στελεχος σε επιλεκτες θεσεις κατα το παρελθον και το παρον ,που θα ζηλευαν και οι (θεοι) ακομη,και ειναι Στυνταγματολογος ο ανθρωπος,ΟΠΩς ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ Ο  ΤΕΩς ΥΠΟΥΡΓΟς ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ οχι βεβαια οικονομολογοι και εμπειροι ανθρωποι των αγορων και της οικονομιας.Η χωρα ειχε πολλους απο δαυτους και μου θυμιζουν μια παροιμια που ελεγε ,//οποιος εχει πολυ πιπερι ριχνει και στα λαχανα//,ετσι και εμεις σαν χωρα γεμισαμε συνταγματολογους και τους χωσαμε παντου,οπου να γυρισεις το ματι σου βλεπεις και ενα //ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ// ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ..Ετσι λοιπον ,ας λουστουμε ολοι τα κατορθωματα μας σαν χωρα και σαν αγορα.
Ατονη αδιαφορη,περιφρονημενη αγορα.Μονοι μας βγαλαμε τα ματια μαςκαι εχουμε απαιτηση τρομαρα μας να ελθουν ξενοι και να βαλουυν λεφτα σε αυτη την αγορα.Αυτη η χωρα καταργησε με τους τελευταιους νομους το // ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ// .
ολοι οι νομοι σαν τιτλο εχουν δυο λεξεις//ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ// τα  χρηματα και την λεξη //ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ//. 
Σε αυτο τον λαο και σε αυτη την χωρα ,καταργηθηκε η ιδιοκτησια και το απορρητο.Ολοι καθε ημερα πρεπει να  περναμε απο τον εφορο της περιοχης μας και να ξεγυμνωνομαστε μπροστα του,και αυτος να ελεγχει μηπως και εχουμε κρυψει κανενα ευρω στον (κολπο μας) .
ΑΛΟΙΜΟΝΟ  ,φτωχε Ελληνα γιατι εισαι χοντρος και δεν πληρωνεις φορο,δεν εμαθες οτι τα περιτα κιλα ειναι τεκμηριο πλουτου  και φορολογειται?Ειναι οι ανθρωποι για τον ΚΟΡΥΔΑΛΟ ,και απο πανω ,αυτοδοξαζονται για το χαρατσι  της ΔΕΗ και το PSI+.Αυτη ειναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΜΟ, και του αλλου  του αφορολογητου Πρωθυπουργου.Εφθασε η ωρα ολων ,λιγες ημερες εμειναν.
===================================================
δεικτης-αγορα
---------------

279,83 κμο 20 ημερων
273,55 κμο 10 ημερων
270,08 κμο   5 ημερων

267,25 ftse 20 ημερας [σημαιοφορος]

 και σημερα η πτωτικη αρμονικη καταταξη των δεικτων διατηρειται,αν και τις πρωτες ωρες της συνεδριας ,εδειξε,οτι σημερα θα ειχαμε αλλη εικονα στο κλεισιμο,αλλα δεν κρατησε ο δεικτης το υψηλο ημερας και ειδικα μια θεση πανω απο τον κμο 5 ημερων που ζητουσαμε.
Σαν 1ο στοχο ζηταμε να υπερβει ο δεικτης το 290.Αυτο ζητουσαμε εδω και πολυ καιρο ,αυτο ζηταμε και τωρα.Φυσικα μια τετοια προοπτικη περνα πρωτα απο το 280 με ανοδικη σταθερη διασπαση.Αν συμβει αυτο ,τοτε η κατασταση θα αλλαξει εντελως και θα μπορουμε να κοιταζουμε το 313 ,οπως σας εχω αναφερει ,αλλες φορες,απο αυτη εδω την σελιδα.
Η κατω πλευρα της κινησης εχει το 266 ως ενα σημειον με μεγαλη σημασια ,διοτι κραταει ειπαμε την κινηση απο το 236 στο 360 ζωντανη.Με διασπαση του πτωτικα και σταθερα ,τοτε στοχευουμε το 239,αλλα με πολλα ενδιαμεσα σημεια που θα δωσουν και  αντιστροφες ,εστω σαν προσπαθεια.Τα σημεια αυτα ειναι γνωστα οπως το 250 με 255 ,αλλα και το 259 που ειναι πιο κοντα στο 266.
Η αγορα πρεπει να ειναι ζωντανη και χαρουμενη και να δινει κεφι και ελπιδα στους συντελλεστες της ολους,ειδικα στις εταιριες και στους εμπορους.Λιγο μας κοπτει για τα υπαλληλακια [μικρα και μεγαλα], που το μονο που κοιταζουν ειναι την ωρα ποτε θα σχολασουν και ποσα λεφτα θα παντελωνιασουν στο τελος του μηνα. 
Κεφι δεν υπαρχει ,ειμαστε ολοι στεναχωρημενοι,απο τους διωγμους που δεχομαστε σαν Ελληνες και σαν εμποροι,ειμαστε  γιαυτους ,κατι σαν (καζινοβιοι-μιασμα της κοινωνιας),κατι σαν λεπροι,και δεν ανοιγουν τα στραβα τους και να δουν ,οτι χωρις εμας,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,δια τον απλουστατο λογο ,η αναπτυξη σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη περνα μονο μεσα απο τις αγορεςκαι οχι απο αγραμματους νομικους στα οικονομικα που παριστανουν αλλες φορες τον προεδρο και  αλλες φορες τον υπουργο των οικονομικων,αλλα με την ασυλια στην τσεπη για τα λαθη τους.

καλη δουλεια
...............θα περασει λιγα ψωμια τους εμειναν.

savil  25-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: