Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20 [26-9-2011]

savil  26-9-2011

φιλοι μου γεια σας

 Ο κλασικος τροπος αντιστροφης μιας κινησης  ειναι η ακυρωση της προηγουμενης ημερας,που εχει κανει ο δεικτης.Αν η αντιστροφη αυτη ειναι δυνατη ,τοτε πρεπει να συνεχισει να ακυρωνει μια -μια της προηγουμενες ημερες .
 Εμεις  δια σημερα ξεκιναμε με την ημερα της Παρασκευης.Ο δεικτης την Παρασκευη ,εκανε υψηλο 344.15 και χαμηλο 325,4 που σημαινει μια διαφορα 18.75 μοναδες.Αυτο εχει σαν αποστολη αυριο Δευτερα ο δεικτης  δηλαδη σε περιπτωση που θελει να κινηθει ανοδικα οπως εχει ξεκινησει απο το χαμηλο του σημειο  λιγο πριν το κλεισιμο της ημερας,πρεπει να καλυψει αυτες τις  (18,75)μοναδες.
Δια να σας βοηθησω λιγο περισσοτερο με τυχον εμποδια  σας δινω και τα εμποδια.

 =======339,46 τελευταιο εμποδιον

 =======334.77 προτελευταιον εμποδιον

 =======330.08 πρωτον εμποδιον

 νομιζω τωρα καταλαβαινετε  την κινηση καλυτερα ,αρκει να θυμασθε,οτι ο δεικτης κινειται προς ενα εμποδιον με σκοπο την διασπαση του.Αν τα καταφερει να διασπασει ενα εμποδιον προχωραει στο επομενο με τον ιδιο σκοπο και αποστολη.Αν δεν τα καταφερει τοτε αμεσως γυρναει αντιθετα και βαδιζει ακριβως αντιθετη κατευθηνση, κινουμενος προς τα εμποδια που θα συναντισει με την ιδια αποστολη και σκοπο ,οπως στην προηγουμενη αντιθετη πορεια του.Αυτο ειναι στο διηνεκες η πορεια του δεικτη και με την ιδια αποστολη ,απο ιδρυσεως των αγορων.
Σας εδωσα  μεχρι τωρα  την περιπτωση της αντιστροφης,τωρα θα σας δωσω την περιπτωση ης συνεχειας της πτωτικης του πορειας,διοτι και προς αυτη την κατευθυνση υπαρχουν εμποδια.

 ................325.4  πρωτον εμποδιον[το χαμηλο του]

 ................321,15 δευτερον εμποδιον

========315,65 τριτον εμποδιον με δυναμη μεγαλυτερη των αλλων

................310,23 τεταρτον εμποδιον τελευταιον σημειον αντιστροφης

========304,81 πεμτον εμποδιον
[ενδιαμεση τιμη στοχος],

με αυξημενες πυθανοτητες αν δεν εχουμε αμεση αντιστροφη σημερα προς το 339,46 να εχουμε μια πιο σωστη αντιστροφη σε ενα απο τα δυο  τελευταια σημεια προς το 339,46,εκτος και τα δυσαρεστα ειναι τοσο εντονα που δεν περισευει χρονος και τοπος για  βολτες πανω -κατω,και αντιθετα.
Η μελετη φυσικα ειναι πολυ πιο μεγαλη,αλλα σας δινω με λιγα λογια τα πιο βασικα και κατα την συνεδρια κατι ακομα θα θα σας δωσω αν χρειαζεται.
Αυτα και αποψε ,εδω τελειωνει η αναλυση μου ,να εισθε ολοι καλα και καλη επιτυχια στα προγραμματα σας.Περιτον να σας πω οτι το τελευταιο ανοδικο εμποδιο ειναι στοπ λος αν διασπασθει δια τα σορτ ,διαφορετικα αν δεν διασπασθει ειναι ενα θαυμασιο σημειον για ανοιγμα νεου σορτ [αν παμε ως εκει],και αν οι συνθηκες γενικα ειναι ευνο ι κες.Προσεχουμε τις ημερες με δυνατη ταση ,ποτε δεν την κοντραρουμε την ταση και δια κανενα λογο,την αφηνουμε να ξεθυμανει και μετα περνουμε αποφασεις,η την καβαλαμε σαν αλογο και πηγαινουμε μαζυ της.
 Βεβαια το κειμενο μου ειναι ερευνα και αφορα μονο εμενα,δεν ειναι προταση δια χρηματιστηριακες πραξεις .

 savil 26-9-2011



Δεν υπάρχουν σχόλια: