Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΥΣΗ FTSE/ ATHEX. TOP 20 [26-9-2011]

savil   26-9-2011


φιλοι μου γεια σας

[Θελω να δωσετε  μεγαλη σημασια στο στοιχειο του αιφνιδιασμου ,που τυχον ηθελε προκυψει ,οπως πριν λιγο καιρο απο το 358 στο 450.]


Επομενως καλο θα ειναι να μικραινει το ρισκο με το κλεισιμο της ημερας. Οι λογοι δια να συμβει αυτο ειναι παρα πολοι,οπως και οι αφορμες,ασχετα αν εxουν ουσια η οχι.Εγω σας το θυμιζω απλα,οι τακτικες και τα υπολοιπα ειναι θεματα προσωπικου χειρισμου μιας τετοιας υποθεσης ,εαν ηθελε προκυψει.Ολα μπορουμε να τα δρομολογησουμε,ομως τον αιφνιδιασμο οχι.Με βαση αυτο το σκεπτικο,οι σορταρισμενοι δεν θα πρεπει να ανεχονται γυρισμα του δεικτη μεγαλυτερο απο την ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Τωρα η ημερα σημερα  ηταν εντος των πλαισιων μου ,οπως σας τα εδωσα.Δεν χρειαζεται να σας αποδειξω τιποτα,ειναι ολα γραμμενα στην χθεσινη αναρτηση.Η συνεχεια της αγορας εχει  σημερα μια μικρη αλλαγη στην περιπτωση της αντιστροφης.

Δια να εχουμε αντιστροφη ο δεικτης πρεπει να διασπασει ανοδικα τις κορυφες των προηγουμενων ημερων.Εγω απλα μεταχειριζομαι  τρεις κορυφες ισαριθμων δαιδοχικων προηγουμενων ημερων.

===========356.03 υψηλο  πεμτης

===========344,15 υψηλο παρασκευης

===========333,55 υψηλο ημερας (σημερα)

βλεπετε ?απλη σκεψη και κατανοητη 100%.Αν αυριο κανει υψηλο πανω απο το 333,55 ,κανονικα θα πρεπει να βγουμε η μαλλον να βγουμε και λιγο πιο πρι αν οι συνθηκες μας το δινουν να το καταλαβουμε.Φυσικα με τον καταλληλο χειρισμο ,αυτα τα εμποδια ισως ειναι πολυ καλα σημεια δια νεα σορτ και αυτο φυσικα με σοβαρη εξεταση των συνθηκων που επικρατουν και εννοω την ταση και την ορμη της τασης.
Αυτη η αναφορα μου στις κορυφες ,συμπληρωνεται με καποια αλλα σημεια που προκυπτουν με αλλο τροπο και μεδοθο και ειναι  τα εξης.

=======337,63 τελευταιο εμποδιον αντιστροφης

=======331,12 ενδιαμεσο εμποδιον αντιστροφης

=======324,6 πρωτον εμποδιον αντιστροφης.
[σας εχω ενημερωσει δια την συμπεριφορα του δεικτη απεναντι στα εμποδια,η το διασπα ενα εμποδιο η γυρνα αντιθετα στο αντιθετο εμποδιο.]

Απο την κατω πλευρα δεν αλλαζει τιποτα ο δεικτης εχει μπροστα του τα εξης εμποδια οπως σας τα γραφω στην χθεσινη αναρτηση.

..........

............

...............321.15 εμποδιον

=======315,65 εμποδιον

..............310,23 εμποδιον

========304,81 τελευταιο εμποδιο
 και με πολλες πυθανοτητες αντιθετης αντιδρασης τοσο απο αυτο το σημειον ,οσο και απο το προηγουμενο του.

Αυτα και αποψε καλη επιτυχια στα προγραμματα σας

savil  27-9-2011