Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

χρηματιστηριο αξιων Αθηνων ,[μια ματια στο κλεισιμο]

φιλοι μου γεια σας

[Ενα ειναι βεβαιο,οτι θα εχουμε ισως και εντος της ημερας κατι σαν βιαιη κινηση ,οπως δειχνει η ωριαια παρακλουθηση] Αυτα ηταν τα λογια μου στην χθεσινοβραδυνη αναλυση,οπως και τωρα μπορειτε να διαβασετε, ειναι λιγο πιο  κατω . Επισσης  εγραψα Ζηταμε περασμα πανω απο το 388,69  κατι που εγινε φυσικα με το σημερινο υψηλο που εγραψε ο δεικτης.


Η ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ  ΚΡΑΤΗΣΕ Ως ΤΙΣ 16,00  η ωρα περιπου .Βεβαια η μετρηση αυτη δεν ηταν για κινηση τυπου +10%  και το ειχα γραψει ,οτι ισχυε για νορμαλ συνθηκες.Αυτα ομως τωρα τελειωσαν,και μπροστα μας εχουμε μια νεα πραγματικοτητα,  εικονα της οποιας ειδαμε σημερα.


Φανταστικη ημερα η σημερινη ,ειναι απο εκεινες που συναρπασουν.Η αγορα εχει τον δικο της σκοπο και εμεις οφειλουμε να την σεβομαστε,οποια πορεια και αν εχει και οσο απροβλεπτη και αν ειναι,αλλα δεν ειναι καθολου απροβλεπτη για οσους ξερουν και διαβαζουν τις αγορες.Για μενα ηταν μια ωραια ημερα,την ευχαριστηθηκα παρα πολυ,διοτι την περιμενα στο κατω -κατω της γραφης,αλλα και διοτι αν βλεπεις τετοιες συνεδριες σκεπτεσαι και ενα πιο ωραιο αυριο,αν υπαρξει αυριο φυσικα.

Θα μελετησω τις λεπτομερειες της σημερινης  κινησης ,και αν εχω χρονο θα κανω αναρτηση το βραδυ ,διαφορετικα αυριο πριν το ανοιγμα.

καλη ξεκουραση  και καλο απογευμα.

savil  7-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: