Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

μια ματια στο κλεισιμο της αγορας Χρηματιστηριο Αξιων Αθηνων 4-8-2011

Φιλι μου γεια σας

Ευτυχως που πλησιαζει του Σωτηρος ,μεθαυριο Σαββατο,και ισως απο δευτερα μεταμορφωθουμε.Μεταμορφωση παντος με αυτα που επικρατουν στο εξωτερικο  απο μονοι μας δεν το βλεπω. Διαπιστωνω οργανωμενο παγκοσμιο  σχεδιο των δυνατων και δεν εχω καμια   αμφιβολια γιαυτο,ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,το οποιο ευρισκεται σε εξελιξη .Αυτα τα σχεδια συνηθως εχουν  ενα απο τα δυο παρακατω χαρακτηριστικα

η ειναι συντομα ολιγων ημερων με τεραστια διορθωση (οπως προσφατα στο γερμανο  με το 6483)

η ειναι μεγαλης διαρκειας και μεγαλης  διορθωσης.

Δεν ειμαι βεβαιος σημερα ποιο ειναι απο τα δυο,νομιζω ομως ,οτι θα ειναι μεγαλης διορθωσης και μεγαλης διαρκειας,αλλα μενει να το δουμε στην πραξη.Θα υπαρξει μια διορθωση του Γερμανου προς το 6750 με τα σημερινα δεδομενα ,και εκει θα κριθει  η πορεια της κινησης. Εμεις εχουμε  και επιπλεον ειδικους λογους να χαραξουμε πορεια  που ,απ'οτι φαινεται ειναι πορεια προς την άβυσσο.Φωτα πορειας δεν υπαρχουν ,και φυσικα ξερετε τους λογους.Ισως καποτε με αλλους ορους και με αλλα δεδομενα σε καποια εποχη να ξανακτισθει μια νεα αγορα με ορους και κανονες.Αυτη που ζουμε ειναι ενα απομειναρι του 1999 και το οποιο  οδευει στην αχρησια και στην αχρηστια αφου εκανε την δουλεια της και δημιουργησε την νεα ταξη πραγματων με  τα νεα ΤΖΑΚΙΑ ,της οικονομικης ζωης του τοπου.Μακαρι να κανω λαθος,αλλα αν σε λιγο περασει ολος ο τραπεζικος κλαδος κατω απο τον //ΣΟΥΜΟ //,καλο θα ηταν ο κυριος αυτος και ο αρχηκοματαρχης του να γραψουν και ενα ωραιο επικηδειο για την  αποβιωσα //σοφοκλιτσα μας//.
Φιλοι μου ,ολα ειναι ρευστα πλεον ,και τρεχουν χωρις προορισμο ,τιμες μετοχες και μεγαλομετοχοι.Οταν μια εταιρια σαν Την ΔΕΗ  με  6,5 δις και πλεον ιδια κεφαλαια ,αποτιμαται σημερα στην αγορα 1,7 ,για πιοα αγορα μιλαμε και για ποιο χρηματιστηριο?
Ας ειναι η ελπιδα πεθαινει τελευταια,αλλα πολλοι ληστες μπηκαν στο Μαντρι και δεν θα αφησουν ουτε ενα αρνι ( ουτε κουτσο),θα τα εξαφανισουν ολα.
Ας ειναι ,θα δω την αγορα αναλυτικα,θα δω επισης πως θα πανε και οι ξενες αγορες και το βραδυ θα τα πουμε  κοντα στις 11.00 η ωρα

καλο απογευμα και καλη ξεκουραση

savil  4-8-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: