Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ [19-06-2016] Θεωρια savil-alonaki



Κυριες Κυριοι
καλημερα σας

θεμα= Δυο αντιθετες δυναμικες κινησεις

===================================================================
1η δυναμικη κινηση με προσφορα  [ Π ]  > [Z ] της ζητησης (πορεια καθοδικη)

659             [ αρχη της κινησης με Π >Ζ]
599,5
540             [ ΚΕΝΤΡΟ] Π=Ζ
480,5
421             ΣΤΟΧΟΣ

===================================================================
2η δυναμικη κινηση αντιθετη της προηγουμενης με σημειον ισορροπιας τις 553 μοναδες και αυτοματη αλλαγη με ζητηση  (Ζ) > ( Π ) της προσφορας  (ανοδικη πορεια ).

659                Στοχος
632,5
606               ΚΕΝΤΡΟ [ θεωρητικη μαθηματικη Ιορροπια με [ Π=Ζ προσφορα =με ζητηση]
579,5
553               Αρχη της κινησης με ζητηση  > της προσφορας  [ Ζ> Π ].

=====================================================================
παρατηρησεις -συμπερασματα
...................................................
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.
--------------------------------------
[ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ ].
Παρακολουθουμε την ανισορροπια προσφορας και ζητησης  και την αναζητηση κοινου σημειου ΣΤΑΘΕΡΗΣ  ΣΧΕΣΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ μεταξυ  των δυο δυναμεων [προσφορας και ζητησης ],εστω και για ελαχιστο χρονικο διαστημα.
Της εναλλαγης πορειας των αγορων ,προηγειται εστω και [ στιγμιαια] εξισωση προσφορας και ζητησης ( Π=Ζ )

Παρακολουθωντας την καθοδικη κινηση απο τις 659 μον.  ,βλεπουμε πως μας δινει ενα τετοιο σημειον  συμφωνα με το κλεισιμο της Παρασκευης και ειναι οι 599,5 μοναδες και μαλιστα επιβεβαιωμενο με μια ενδιαμεση αντιδραση απο τις 580 μοναδες.

Παρακολουθωντας τωρα την ανοδικη κινηση απο τις 553 μον. βλεπουμε πως μας δινει ως  πιθανο σημειον ισορροπιας τις  606 μοναδες.

Επομενως η περιοχη [599......606] μοναδες ειναι μια κρισιμη περιοχη ,οπου θεωρητικα οι δυο αντιθετες  δυναμεις// καλουνται να λυσουν τις διαφορες του// και φυσικα να δωσουν //ΝΙΚΗΤΗ//,δηλαδη συνεχεια  στην κατευνθυνση της κινησηςν η οποια μπορει  να ειναι αντιθετη ,μεσα απο την μαθηματικη σχεση [ ανισοτητας] Π > Ζ  (η προσφορα να ειναι μεγαλυτερη της ζητησης σε τιτλους του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.


Κινηση του δεικτη πανω απο τις 606 μοναδες δινει πλεονεκτημα στην προβλεψη για νεα υψηλα του
Γενικου δεικτη  ,διοτι στις 606 μοναδες ειναι και η γραμμη Τασης της κινησης ,συμφωνα με τα μαθηματικα μοντελα παρακολουθησης της κινησης ,που δινει η ΘΩΡΙΑ savil-alonaki.

Αδυναμια  επαφης και υπερβασης απο τον Γ.Δεικτη των 606 μοναδων ,δινει πλεονεκτημα  στην προβλεψη ακομη και για νεα χαμηλα κατω απο τις 553 μοναδες ,τουλαχιστον ως τις 540,75.

Η επικαιροτητα ,μπορει να ειναι η αφορμη για μια κερδοσκοπικη χειραγωγηση της αγορας,αλλα δεν ειναι το πρωτευον θεμα στην δουλεια μας.
Αλλοι παραγοντες κατευθυνουν τις αγορες με 1ον και καλυτερο την πραγματικη αξια των εταιρειων και με προβολη της στο παρον και στο μελλον.

 Η  Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ,ολο δημοψηφισματα κανει για να  φυγει απο την Ε.Ε . Ας φυγει λοιπον   να ησυχασουμε ,απο τις //πονηριες // της Μ,ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ .
Αν και αγαπω παρα πολυ την χωρα αυτη και τους ανθρωπους της,αλλα  ας σοβαρευτουν επι τελους και ας παρουν τον πραγματικο ρολο που τους ανηκει δικαιωματικα  εντος Ε.Ε και γιατι οχι και  εντος  Ευρωζωνης. Αυτο θα γινει στο Μελλον και η Μ.Βρετανια θα εχει ενα νεο δυνατο παρον στην   Ε.Ε.
Αυτο συμφερει ολες τις χωρες της Ευρωπης,να ειναι για παντα μελη της Ε.Ε με ενα νομισμα και μια εθνοτητα.

savil-alonaki   [ Γιαννης   Λιβας ]  ΚΥΠΡΟΣ

19 Ιουνιου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: