Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

savil[καλημερα ] 4 Σεπτεμβριου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Χθες παρακολουθησαμε λεπτο-προς λεπτο την εξελιξη του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ           [ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ].

ΕΞΙΣΩΣΗ  ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ, ΕΙς ΤΟΝ ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΙΚΤΗ Η ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΤΟΧΗ.
π.χ
5=10=20=30=50=90=200=300 

  Η ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ.

Αυτο ειχε συμβει τις προηγουμενες ημερες εις τον δεικτη FTSE 25 Large Cap με κεντρον της εξισωσης  τον αριθμο 308 μοναδες.
Οταν συμβαινει αυτο το φαινομενο ,η συνεχεια ειναι συναρπαστικη και διαρκει σε χρονο η κινηση προς την πλευρα της διασπασης.Ετσι τουλαχιστον δειχνουν οι ερευνες μου ως σημερα.
Η ερμηνεια του φαινομενου αυτου ειναι η εξης.
Την χροχικη περιοδο που συμβαινει αυτο το φαινομενο η ΠΡΟΣΦΟΡΑ=ΖΗΤΗΣΗ[απολυτη ισορροπια] και μαλιστα  ειναι ανελαστικη η σχεση αυτη εις το σημειον συγκεντρωσης.Οι ογκοι σταθεροποιουνται σε μικρα ημερησια μεγεθη  και ακολουθει  η ανισοτητα της σχεσης ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και ΖΗΤΗΣΗς και φυσικα η κινηση ,η οποια εχει σαν δημιουργο δυναμη την ανισοτητα της σχεσης μεταξυ προσφορας και ζητησης.
Οι μαθητες μου ,γνωριζουν απο πρωτο χερι και πολυ καλα μαλιστα την αναγνωριση αυτου του φαινομενου.
Μετα λοιπον την λυση του φαινομενου ,θα πρεπει οι ημερησιοι δεικτες να γραφουν και τις αντιστοιχες οριακες μεταβολες και εις την περιπτωση μας θετικες οριακες μεταβολες.
Επισης της κινησης πρεπει να ηγειται 100% ο δεικτης με 1ον συνοδο αμεσο τον δεικτη 5 ημερων.
Αυτη η σχεση πρεπει να ειναι οδηγος μας εις τις αποφασεις μας,διοτι θα χρειασθει να παρουμε αποφασεις κατοχυρωσης κερδων.Η συγκομοιδη κερδων ,ειναι ιδια με την συγκομοιδη των φρουτων,που αν δεν γινει εις την ωρα τους ,τοτε  το αποτελεσμα [οικονομικο],μπορει να ειναι και αρνητικο σαν συνολο ενεργειων.
Η συγκομοιδη κερδων ,ειναι αναγκαια οπως και η συγκομοιδη των καρπων ,διαφορετικα χανονται.
 Η αποσταση του δεικτη πλεον απο τις 308 μοναδες πρεπει να διατηρειται και μαλιστα να ειναι αυξανομενη και οχι μειουμενη.
Η παρουσα κινηση  του δεικτη ειναι μια δυσκολη ανοδικη πορεια.Μπροστα του αρμενιζει μια σημαια δυσκολιας εις την περιοχη των [328...330] μοναδων.
Οι στοχοι του δεικτη, σας ειναι γνωστοι απο προηγουμενες αναρτησεις και θα τους επαναλαβω σε προσεχεις.
Υπαρχουν και εξωγενεις παραγοντες[Συριακο],οι οποιοι δεν ειναι δουλεια μου να τους αναλυσω.Οικονομολογος ειμαι και οχι μελλοντολογος.
Οι παραγοντες αυτοι μπορει να δυσκολεψουν την καθημερινοτητα μας.

καλα αποτελεσματα στην δουλεια σας

savil-alonaki
4 Σεπτεμβριου 2013.

σημειωση
------------
Απαγορευεται η αναδημοσιευση των κειμενων μου.Ειναι ατομικη πνευματικη ιδιοκτησια.
Τα κειμενα μου ειναι ερευνητικης δομης και δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως βαση δια εμπορικους σχεδιασμους,διοτι υπαρχουν και πολλα  αλλα συμπληρωματικα στοιχεια τα οποια πρεπει να μου ζητηθουν.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
-------------------
ioannisglivas@hotmail.gr
Aν θελετε την αποψη μου δια καποιο προβλημα σας  σχετικα με το χαρτοφυλακιο σας,μπορειτε να μου την ζητησετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: