Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

savil [ καλημερα] 18 Αυγουστου 2013

Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας


Παρακολουθουμε την κινηση του Δεικτη FTSE 25 Large Cap  εις το Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων.Βλεπουμε 
μια πολυ ωραια κινηση ,η οποια υπακουει  πιστα  εις την επιστημονικη ερμηνεια της κινησης των αγορων.
Ενδιαμεσο σημειον της κινησης και αφετηρια της τελευταιας προσπαθειας των εμπορων ,να κρατησουν την Ζ>Π [Ζητηση μεγαλυτερη της Προσφορας],ειναι το σημειον (χ) με χ=304,5 μοναδες.



(+)
---------------------------304,5 μοναδες   [χ=304,5]
(-)

Το σημειον  (0) μηδεν δια τον δεικτη FTSE 25 Large Cap ειναι οι 168 μοναδες που εκανε εις τις 5 Ιουνιου 2012.Αυτο ειναι η αρχη ολων των μετρησεων  και οχι το ημερολογιακο ετος  π.χ πριν ενα χρονο  19 Αυγουστου 2012.
Η  επιστημονικη μετρηση της κινησης  ειναι οι 168 μοναδες.
Φυσικα θα μπορουσε να με ρωτησει καποιος ,αν σταματαμε ,να μετραμε  απο αυτο το σημειον  ,μετα απο καποιο υψος του δεικτη.
Η απαντηση μου ειναι  ΝΑΙ
Υπαρχει ενα τετοιο σημειο που ολοκληρωνεται μια μεγαλη φαση της ολης ζωης του δεικτη .
Αυτο το σημειον  ειναι οι 505 μοναδες με ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
Φροντισε μαλιστα ο δεικτης ,να μας το επιβεβαιωσει αυτο με τον πιο ξεκαθαρο τροπο,οταν εκανε Χαμηλο τις 253 μοναδες.
Δεν μπορουμε ,να δωσουμε χρονους εις την κινηση ,διοτι οι αγορες ειναι μια καθημερινη δημοπρασια.Ειναι ζητημα προσφορας και ζητησης .Αυτες οι παραμετροι δεν  προσδιοριζονται απο τον παραγοντα [ ΧΡΟΝΟ ] ,αλλα απο τον παραγοντα ΤΙΜΗ των μετοχων .
Η τιμη επισης αντιπροσωπευει καποια πραγματικη αξια την στιγμη της δημοπρασιας και οχι της επομενης ημερας.
Σαν συμπερασμα σε αυτη την αναρτηση ,που διαβαζετε ,σας δινω την πληροφορια,πως τιποτα δεν εχει ,αλλαξει ως προς τους στοχους του δεικτη,οπως τους εχω περιγραψει εις την αναρτηση της 4ης Αυγουστου 2013.Η αναρτηση αυτη ειναι  μια επιστημονικη θεωρηση της κινησης ,μεσα απο τα μαθηματικα και μονο απο αυτα.Ομως ο δεικτης εχει πολλες υποχρεωσεις και πολλους στοχους,περαν αυτων που μπορω να σας δωσω σε μια αναρτηση.Η Ιεραρχηση αυτων των στοχων ,πολλες φορες ειναι δυσκολη ,διοτι  το καθε σημειον της κινησης ,εχει συγκεκριμενες ιδιοτητες.
Αυτες οι ιδιοτητες των αριθμων ως ιστορικων σημειων της κινησης ,κανουν την κινηση πολλες φορες  απροβλεπτη  την στιγμη της μερικης αντιστροφης της πορειας.
Η Υγειης κινηση  ειναι μια συνεχης εναλλαγη  της σχεσης προσφορας και ζητησης δηλαδη του συν και το πλην[ ] και [ - ].προς καποιο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ [ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ].

savil-alonaki

19 Aγουστου 2013

σημειωση
Ως το βραδυ σημερα θα γινει μια νεα αναρτηση δια τον δεικτηFTSE 25 ,με  αριθμους και στοχους .


σημειωση της 20/08-2013.
Λογω τεχνικου προβληματος εις την συνδεση μας με το ιντερνετ,δεν ηταν δυνατον να γινει η αναρτηση,οπως σας υποσχθεθηκαμε χθες. Θα γινει σημερα  ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 20-08-2013

savil-alonaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: