Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

savil [καλημερα ] 15 Ιουλιου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας
καλη εβδομαδα

Απολογισμος Χρηματιστηριακου ετους [ 168....411]

Εχει ελθει η ωρα του ελεγχου της κινησης απο τις 168 μοναδες εις τις 411 μοναδες του δεικτη 
FTSE 25 Large Cap.
Ο δεικτης με ενδειξη σημερα 274 μοναδες εχει χασει το μεγαλυτερο  θετικο του  τμημα. Η κινηση κατω απο τις 289 μοναδες μας κανει να σκεπτομαστε τις 228 μοναδες  ως τελευταιο σημειο ελεγχου μιας ανοδικης επαναφορας της κινησης.Κατω και απο αυτο το σημειον  ειναι //αγνωστη η εικονα// τοσο της αγορας και Ισως και της χωρας.
Το οικονομικο προσωπο της χωρας ειναι ο καθρεφτης της ζωης των Ελληνων.Θελω να ανηκω στην αισιοδοξη ομαδα των Ελληνων,χωρις να παραβλεπω την πραγματικοτητα.
Φυσικα η αγορα εχει τους δικους της νομους που λειτουργει.Ομως αν στο χωρο του εμποριου εχουμε συνεχη βομβαρδισμο με σφαιρες απο φορους ,κατα παντος στοχου που κινειται,φοβαμαι πως θα  μετρησουμε πολλα θυματα ,τοσο μεταξυ των επαγγελματιων [εμπορων],οσο και μεταξυ περαστικων,που απο περιεργεια η απο  αναγκη βρεθηκαν στο χωρο της αγορας.
Διατηρω μια ελπιδα πως δεν θα χαθουν οι 256 μοναδες  που ειναι το Μαθηματικον οριον της κινησης
[256..........289]

Μαθηματικα ορια της περιοχης

289

280,75

272,50

264,25

256

Θελω να πιστευω,πως ειμαστε σε μια εποχιακη εικονικη πραγματικοτητα,χωρις η αγορα να εχει χασει  τις βασικες της παραμετρους που την στηριζουν,οπως π.χ το συνολικον διαθεσιμον κεφαλαιον δια εμπορικη χρηση εις το χρηματιστηριον Αθηνων.
Ελπιζω να μην εχουν φυγει Κεφαλαια διαθεσιμα δια το Χ.Α και πως υπαρχει  // λανθανον//  εμπορικον ενδιαφερον,το οποιον δια λογους τακτικης εχει αδρανοποιηθει .
Αν ομως εχουν αποσυρθει κεφαλαια απο την αγορα ,τοτε η ζητηση θα υποστει σοβαρες συνεπειες με αποτελεσμα να εχουμε  συνεχη υπεροχη της προσφορας [ μετοχων] και φυσικα μια πορεια αρνητικη. Τα διαθεσιμα κεφαλαια σε μια αγορα ,ειναι ο,τι και το διαθεσιμο κεφαλαιο σε ενα ατομο ,το οποιο φυσικα συντηρει την ζητηση  στην καταθημερινο εμποριον αγαθων και υπηρεσιων .
Το διαθεσιμο κεφαλαιο ειναι μια απο τις δυο βασικες παραμετρους της ζητησης. Η αλλη παραμετρος ειναι η// Αναγκη//.
Η αναγκη φυσικα σε ενα επαγγελματια εμπορο ειναι δεδομενη,ομως αυτου του ειδους η αναγκη στηριζεται στην πεπειθηση του βεβαιου κερδους,διαφορετικα ,μετατρεπεται σε αδρανεια,προσωρινη η διαρκειας.

savil-alonaki
15 Iουλιου 2013

σημειωση
------------
Απαγορευεται η αναδημοσιευση των κειμενων μου,ειναι ατομικη πνευματικη ιδιοκτησια.
Τα κειμενα μου δεν ειναι προταση δια εμπορικους σχεδιασμους.Υπαρχουν πολλα επιπλεον στοιχεια που ειναι αδυνατον να χωρεσουν σε μια αναρτηση.
Μπορειται να μου τα ζητησετε.

www.ioannisglivas@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: