Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

savil [καλημερα] Εθνικη Τραπεζα Ελλαδος [n.b.g] [1-Ιουλιου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Με τα  δεδομενα ως σημερα ,πιστευω ,πως τον καλυτερο προγραμματισμο και την καλυτερη οργανωση και υποδομη δια το μελλον  της ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ  των τραπεζων  την εχει κανει η Εθνικη Τραπεζα Ελλαδος

ΔΙΟΤΙ


1ον περιορισε  τον αριθμο των μετοχων σε κυκλοφορια και μετα την εκδοση  σε λογικα και σωστα  εμπορικα επιπεδα,ετσι ωστε η προσφορα και η ζητηση ,να μπορουν να ισορροπουν σε σωστα και πραγματικα επιπεδα τιμων.

2ον η τιμη των νεων μετοχων 4,29 η [0,43] ειναι μια παρα πολυ καλη τιμη,αρκει φυσικα να υπαρξουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕΤΑ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.

3ον υπαρχουν βασιμες ενδειξεις,πως τα Warrants ,θα αποκτησουν μελλοντικη αξια[λογω του μικρου αριθμου των αρχικων κατοχων,. ,Αντιστοιχουν σε λογικο αριθμο μετοχων] και ειναι απο σημερα εις το στοχαστρον Ειδικων συλλεκτων.Αυτος ειναι και ο λογος που πιεζονται τα δικαιωματα,Εχει να κανει με προγραμμα συλλογης των , απο ΕΙΔΙΚΟΥΣ με το μικροτερον δυνατον κοστος.Ισως ομως εδω δουμε  αποτομες ανατιμησεις προς την ληξη της διαπραγματευσης των.

4ον υπαρχει σοβαρη βαση κερδοφοριας που απο μονη της μπορει να δικαιολογησει την τιμη των νεων μετοχων.Χρειαζεται μονο ο μηδενισμος των ζημιων εις την Ελλαδα.

savil-alonaki

1 Ιουλιου 2013

To κειμενο μου δεν ειναι βαση δια εμπορικους σκοπους. Αν καποιος χρειαζεται την προσωπικη μου γνωμη  δια την ΕΤΕ ,μπορει να μου γραψει .

Απαγοτευεται η αναδημοσιευση των κειμενων μου,ειναι ατομικη πνευματικη ιδιοκτησια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: