Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

savil[ καλημερα] 6 Μα ι ου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

www.helex.gr/images/pdf/ATHEX/Market_profile/2013/2013_03_athex_market_profile_gr.pdf

Ανοιξτε τον συνδεσμο,δια να δειτε το μεγεθος της αγορας μας ,σε σχεσει φυσικα  με το συνολον της Ευρωπα ι κης Χρηματιστηριακης αγορας.
Ειμαστε ενα ελαχιστο σαν αγορα,και αυτο το στοιχειο απο μονο του,προσδιοριζει και την μεγαλη επικινδυνοτητα του Χρηματιστηριου Αθηνων.
Ισως μερικοι να πιστευουν ,πως ειμαστε το κεντρο  του κοσμου,αλλα δυστυχως δεν ειμαστε.
Και εγω θα το ηθελα πολυ αυτο,αλλα  πρεπει να δουμε την πραγματικοτητα καταματα και να εχουμε απολυτη γνωση της Χρηματιστηριακης μας δυναμης ως αγορα.Πρεπει να αγαπαμε τα χρηματα μας ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ πολυ,και να προστατευουμε τις οικονομιες μας ,απο κινησεις του τυπου[ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ].Δεν ειναι ΛΟΤΑΡΙΑ η αγορα,αλλα ενας χωρος ,οπου ανθρωποι με γνωση και πειρα ,ασκουν το επαγγελμα του εμπορου τιτλων και αξιων.
Να προσπαθησετε ,εστω και εικονικα να εξοικιωθειτε με αγορες πιο μεγαλες και πιο σωστα οργανωμενες.Δεν ειναι δυσκολο.Το εμποριο  γενικα δεν ξεκινα απο την  ΣΩΛΚ και τελειωνει στην ΤΕΝΕΓΡ.
Αλοιμονο σε οποιον πιστευει κατι τετοιο και ζει μονο με αυτο.Υπαρχει πολυ μεγαλος αριθμος  εταιρειων εις τα αλλα Χρηματιστηρια της Ευρωπης,καθε μεγεθους.Χρειαζεται μελετη και οργανωση ,δια να μπορεσετε να κανετε εμποριο και Ευρωπα ι κων μετοχων.
Ειδικα οι νεοι εμποροι,θα πρεπει να μαθουν να δουλευουν σε Ευρωπα ι κο επιπεδο αγορων,χωρις φυσικα να  αποκλειετε και την Ελληνικη αγορα.Απλα δεν πρεπει να ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ,την Ελληνικη αγορα,διοτι ο κοσμος των αγορων  δεν ειναι η Ελλαδα.Μας λειπει το 0,8% δια να γινουμε το 1% του συνολου των Ευρωπα ι κων αγορων.

savil-alonaki
6 Mα ι ου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: