Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

savil [καλημερα ] 8 Μαρτιου 2013



Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Οταν ειμασταν  στο υψηλα της αγορας [344 +] ,σας ειχα δωσει μια ζωνη τεστ της πορειας του δεικτη και της αγορας

---------------------------------366

---------------------------------346.

Ειχα πει πως ηταν παρα πολυ δυσκολο να περασει ο δεικτης πανω απο αυτη την ζωνη τιμων.
Βεβαια με τα χρηματα τα παντα μπορουν να γινουν.
Ομως η υπερβολη αγγιζει πολλες φορες  τα ορια της βλακειας.
Αν φορεσουμε σκουρα γυαλια σε ενα τυφλο,δεν μπορουμε να καταλαβουμε,αν ο ανθρωπος ειναι χωρις οραση.Παρα πολλες φορες ολοι μας ,κινουμεθα η κινηθηκαμε ,σαν (αοματοι).
Ετσι ειναι οι αγορες,μικρες η μεγαλες,ολες εχουν και την υπερβολη κατα διαφορα χρονικα διαστηματα.
Δεν εχει σημασια ποσο θα κατεβει τωρα ο δεικτης της αγορας ,αλλα ποσο θα κατεβει την επομενη φορα .Τωρα κινειται σε ορια δοκιμασιας,τα επομενα ορια ισως ειναι τα ορια της ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ,λογω της υπερβολης που ειδαμε  απο το καλοκαιρι ως πριν λιγες ημερες.
Νομιζω  καπου εδω κοντα θα εχουμε την ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ απο τις 355 μοναδες που εκανε ως υψηλο σημειον.
Σε δευτερη φαση θα εχουμε την δοκιμασια αντοχης αυτου του κεντρου που θα σχηματισθει τωρα.
Αν απο το τεστ της δοκιμασιας ,προκυψει αδυναμια αντοχης του ,τοτε η Ισορροπια της αγορας θα δινει σημειον αποστασης  κατω απο αυτον, ισον με την αποσταση του υπο διαμορφωση κεντρου ,απο το σημειον των 355 μοναδων.Αυτο θα απαιτησει χρονο και διαρκεια μεγαλη.
Στις 300 μοναδες τελειωνουν ολοι οι μεγαλοι ημερησιοι δεικτες[150,200,250,300] συνεδριασεων.
Εδω οπως εχω ξαναγραψει πριν λιγες ημερες ,υπαρχει θεμα σοβαρο.Αν ο δεικτης σταθερα  ειναι μικροτερος απο την τιμη αυτων των δεικτων  και με επιμονη,τοτε η αγορα δια πολλους μηνες θα προσπαθει να ισορροπησει σε παρα πολυ χαμηλα επιπεδα. Δεν θελω να αναφερθω σε αριθμους,διοτι θα ηταν αυτη την ωρα πολυ εγωιστικο και εκτος ουσιας διαλογου μεταξυ μας.
Δεν θελω να πουλησω πνευμα,αλλα να δωσω μερος των αδιακοπων ερευνων μου .Το καινουργιο αποκτημα της ερευνας μου ,ειναι η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,δηλαδη το μονιμο και σταθερο προγραμμα που δινονται οι εντολες σε οποιαδηποτε αγορα του πλανητη και οχι μονο στην δικη μας.
Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,οπως σας εχω πει ,δεν αναγνωριζει αγορες η εταιριες,αλλα αριθμους.Οποια αγορα η οποια εταιρια εχει αυτον τον  αριθμο π.χ [  χ  ] οι τιμες που θα βγαινουν στο συστημα θα ειναι ιδιες με απολυτο τροπο για οποιαδηποτε μετοχη η αγορα.Το συστημα ειναι τυποποιημενο 100%.Αυτο λεει και η λογικη.  
Εμεις τωρα λοιπον στην δικη μας αγορα ,θα περιμενουμε  επιστροφη  απο καποια σημειον ,εδω κοντα στην περιοχη και εντος των ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ[ 324.............284(289).
Πρεπει να γινει στρωματοποιημενη διαπραγματευση πολλων συνεδριασεων  ,διοτι απο τις 315 μοναδες και κατω υπηρξε μια αποτομη κινηση.
Να θυμηθουμε φυσικα και τον κυκλο ,που εχω κατω απο τα στατιστικα στοιχεια του ημερησιου δεικτη FTSE 25 Large Cap με κεντρο τις 336 μοναδες[καθημερινη ενημερωση]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 
----------------369,99 υψηλο σημειον

.........336,63 κεντρον του κυκλου

----------------302,63  κατω σημειον του κυκλου.  
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Εδω βλεπουμε πως εχουμε οριοθετημενο σημειον τις 302,63 μοναδες.Αυτος ο κυκλος εχει προκυψει ,μεσα απο τις αποκλισεις που μετρω.Δεν αποκλειω  καθολου μια κινηση ακομη και ως το υψηλο σημειον του κυκλου και μετα να ακολουθησει μια καθαρα  αντιστροφη πορεια ο δεικτης,και σε αναζητηση  ενος σημειου ισορροπιας[αποτιμησης ] που να στεκει στην λογικη  ,αλλα κυριως να στεκει στην πραγματικοτητα,διοτι η πραγματικοτητα μας λεει την αληθεια.

savil- alonaki
8 Μαρτιου 2013  

Δεν υπάρχουν σχόλια: