Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

savil [καλημερα] 7 Μαρτιου 2013



Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Επιβραδυνση ως ανακοπη της ταχυτητας  πτωσης της αγορας και του δεικτη FTSE 25 Large Cap παρατηρουμε τις 3 τελευταιες συνεδριες.
Ειμαστε  εντος των νεων μαθηματικων οριων διαπραγματευσης [324........284],αλλα εις το υψηλο σημειον αυτων των νεων  μαθηματικων οριων.
Υπαρχει κατα την γνωμη μου οφθαλμοφανης σκοπιμοτητα των ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ  της αγορας και την αποδιδω στην ληξη των ΣΜΕ σειρας Μαρτιου και της ανανεωσης αυτων με την σειρα Ιουνιου.
Δεν γνωριζουμε την πορεια της αγορας,διοτι δεν γνωριζουμε το ακριβες προγραμμα των μεγαλων εμπορων ,που χαρασουν πορεια.
Οι επομενοι 3 μηνες ειναι καθοριστικοι μηνες,διοτι περιλαμαβανουν καταρχην τα αποτελεσματα 1ου τριμηνου 2013 .Τα αποτελεσματα αυτα ,ειναι αδιαψευστος μαρτυς ,της πραγματικης οικονομικης εικονας της χωρας.
Επισης τους επομενους 3 μηνες θα εχουμε τις Ετησιες Γενικες συνελευσεις των εταιρειων,αλλα και την  κηδεια των τραπεζικων επιχειρησεων με την σημερινη τους μετοχικη εικονα και λειτουργια.
Οι αγορες ολες εχουν αναγκη, να συμπεριλαμβανουν στους βασικους των δεικτες και τραπεζικες εταιρειες.Ομως ο κλαδος αυτος διεθνως, μετα το 2007 στοχοποιηθηκε και πυρποληθηκε,εσκεμενα απο πεντε εξη  μεγαλες  παγκοσμιες τραπεζες,ετσι ωστε η τραπεζικος τομεας να περασει σε αυτα τα σχηματα.
Στο Νταβος  και την Βασιλεια ,λαμβανονται αυτες οι  αποφασεις,καλοστολισμενες με την ενδυση της δηθεν   ΠΡΟΤΑΣΙΑΣ των  Χρηματοπιστωτικων συναλλαγων και των Κεφαλαιων.

Ετσι λοιπον και η δικη μας χωρα και η δικη μας αγορα εχει μπροστα της, να λυσει το θεμα Τραπεζες.
Μας  εβαλαν να τις καταστρεψουμε και τωρα ,μαςδανειζουν ,δια να τις ξαναφτιαξουμε.
Μεγαλυτερη βλάκεια δεν εχω δει ,ουτε εχω ακουσει στην ζωη μου.Παρατηρω πως δεν ,υπαρχουν οι κλασικοι τροποι αυξησεως των Κεφαλαιων ,που συνηθως ακολουθειται απο εισηγμενες εταιρειες .
Οι τραπεζες πλεον εχουν περασει εδω και ενα χρονο ,εις τα χερια των δανειστων και μαζυ με αυτο το οχημα,εχει περασει στα χερια των δανειστων και ολοκληρη η χωρα.
Ισως δουμε τραπεζες που ο αριθμος των μετοχων τους ,να ειναι οσος ο πληθυσμος της ΚΙΝΑΣ επι 10 φορες.Θεε μου δεν ξερω τι αλλο θα δουν τα ματια μας σε αυτη την χωρα και την αγορα.
Αυτο δεν ειναι Οικονομια,αυτο δεν ειναι αγορα,αυτος ειναι  ΘΑΝΑΤΟΣ ,με το μαρτυριο της σταγονας. 

Η αγορες συνηθως αυτη την εποχη  ως το τελος Μαρτιου Γραφουν τα υψηλα τους και το καλοκαιρι τα χαμηλα  ετους. Οι Αμερικανοι και οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ,μας αλλαξαν βλεπετε και τις Χρηματιστηριακες εποχες .Ο ι δυο εκλογικες αναμετρησεις οδηγησαν και οδηγουν τις τιμες των μετοχων,εκτος καθε ΛΟΓΙΚΗΣ. Ξερουμε τι θα ακολουθησει ,μετα και τις Γερμανικες εκλογες. 

savil alonaki
7 Μαρτιου 2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: