Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

savil [καλημερα] 4 Μαρτιου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Οπως εγραψα  και χθες οι 324 μοναδες ειναι το οριον δυο αριθμητικων πλαισιων διαπραγματευσης του δεικτη,οπως βγαινει μεσα απο τις ερευνες μου στα προγραμματα των Χονδρεμπορων της αγορας.
Κατω απο τις 324 μοναδες,θα πρεπει να φερουμε στο νου μας το σημειον αφετηριας της τελευταιας ανοδικης  πορειας του δεικτη που ειναι το σημειον 284 μοναδες απο την 18ην Δεκεμβριου 2012
Η κινηση απο εκεινο το σημειον ως το προσφατο υψηλο,ειναι εμπορικα χαρτογραφημενη απο την σελιδα και εμενα προσωπικα..
Με απολυτη ακριβεια ,μας εχει δωσει ,ολους τους ορους της αριθμητικης σειρας απο το 284 ως τις 355.Τα αμεσα σχεδια των χονδρεμπορων ,που ελεγχουν την αγορα ,δεν ειναι γνωστα.Αυτο ειναι θεμα πραγματικον και θα το δουμε στο ταμπλο  και αναλογα θα υποθεσουμε προθεσεις,διοτι αποδειξεις δεν υπαρχουν.
Η τρεχουσα εβδομαδα θα ειναι μια εβδομαδα ,που οι κινησεις των ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ  επειρεαζονται απο την ληξη των ΣΜΕ την επομενη εβδομαδα[ερχομενη Παρασκευη 15 Μαρτιου].
Τα προηγουμενα ΣΜΕ εκλεισαν στις 306 μοναδες περιπου Λιγο πριν τα Χριστουγεννα,ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.
Αυτη η διαδικασια του κλεισιματος των ΣΜΕ την επομενη Παρασκευη,νομιζω εχει μεγαλο οικονομικο ενδιαφερον,διοτι υπαρχουν παρα πολλα ΣΜΕ ανοικτα.
Αυτο και μονο απο μονο του ,δημιουργει ειδικους σχεδιασμους διατην πορεια του δεικτη απο τους ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΥΣ της αγορας.

savil-alonaki
4 Mαρτιου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: