Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

savil [ η κινηση] 3 Μαρτιου 2013


Κυριες- Κυριοι
καλημερα σας

Ειμαι ενας ασημαντος ερευνητης  των αγορων. Το πιστευω μου ,απο την ερευνα μου , πλεον  ειναι κατασταλαγμενο στην σκεψη μου και στην ψυχη μου.
Ειμαι αιρετικος ,απεναντι στην βιομηχανια του ψευδους που εχουν στησει  με πολυ πιστικο τροπο οι μεγαλοι χονδρεμποροι των αγορων. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ ,λενε αυτοι,
[Δεν υπαρχει λεω εγω ,αυτο ειναι ενα μεγαλο ψεμα που γεμισε και γεμιζει τον πλανητη απο χαμενους αφελεις και παραπλανημενους μικροεμπορους και   αγνους βιοπαλεστες  των αγορων ].

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ (ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ).
Η ΚΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ .ΚΑΘΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.

Πολλες φορες ακομη και οι ιδιοι ,μεγαλοι χονδρεμποροι,πεφτουν θυματα της βλακιας των,διοτι πιστεψαν δηθεν στην παντοδυναμια  τους,αγνοωντας πως υπαρχουν εν δυναμει παντα,πιο δυνατοι απο τους ιδιους.Προς αποφυγην τετοιων λαθων οι εξυπνοι χονδρεμποροι ,κανουν συμμαχιες ακομη και με εν δυναμει ανταγωνιστες τους.Βλεπετε ο κινδυνος ενωνει  ακομη και εχθρους μεχρι χθες..
Εμποριο φυσικα υπαρχει  και μαλιστα με πραγματικα χρηματα.Αυτο που βλεπουμε τις περισσοτερες φορες στα ταμπλω ,ειναι μια πληρωμενη διαδικασια ,απο τους μεγαλομετοχους  εταιρειων,κυριως, η σε πληρη συνεργασια  και συνεννοηση μαζυ τους ,απο μεγαλους  χονδρεμπορους .
Το χρημα εχει παντα την δυναμη ,μεσα απο συμμαχιες ,να κανει την ΝΥΧΤΑ- ΜΕΡΑ,
Το συμπαν της πληροφορησης ,ειναι γεματο με αστερισκους Blogs ,που και αυτα χωρις να το καλοκαταλαβαινουν δημιουργουν κλιμα και μεσα απο την παπαγαλια απληρωτη η πληρωμενη,στελνουν τους αγνους εμπορους κατευθειαν στην κρεμαλα.Ολοι λες και ειναι βαλτοι ,τρεχουν ,να αποδειξουν και να επιδειξουν τις γνωσεις  των, δια την κυματικη  και τον Φιμπονατσι.
Το πως λειτουργει το ανωνυμο πληθος ,το γνωριζουν πολυ καλα οι ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΙ και φυσικα το εκμεταλλευονται με απολυτο φυσικο τροπο,χωρις να περνουν χαμπαρι οι μαζες ,πως η δουλεια ηταν στημενη  δια μια αγορα η δια μια μετοχη.
Τρομαζουν τα οικονομικα μεγεθη ,στα οποια αποτιμωνται σημερα ολες οι αγορες μετοχων  του πλανητη.
Μαζυ με τα παραγωγα,αποτελουν ενα τεραστιων διαστασεων οικονομικο μεγεθος.Οι κλασικοι Τραπεζικοι Οργανισμοι ,εχοντας απο πολυ νωρις καταλαβει ,πως χανουν την παντοδυναμια τους ,στην διαδρομη των κεφαλαιων,απο ανταγωνιστικες χρηματοοικομικες οντοτητες ,δημιουργησαν ειδικους  ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ,ως επενδυτικα τους τμηματα,ετσι ωστε να πετυχαινουν δυο πραγματα.

Πρωτον  ,να παραμενουν οι ρυθμιστες της ροης των αποταμιευτικων κεφαλαιων,αλλα και

Δευτερον, να συμμετεχουν στο πιο κερδοφορο εμποριο κεφαλαιων  σημερα  ,που ειναι το εμποριον ΜΕΤΟΧΩΝ.

Ο κινδυνος ενος ατυχηματος ,ειναι υπαρκτος.Αντασφαλιση του κινδυνου ,δεν υπαρχει ,διοτι και οι αντασφαλιστες κινδυνευουν να πτωχευσουν,οπως και οι ασφαλισμενοι.

savil-alonaki
3 Mαρτιου 2013

εγω θα λεω παντα  οπως ο Γαλιλαιος......

και ομως //δεν υπαρχει κυματικη επιστημονικη θεωρια// των αγορων και των μετοχων.
Το εμποριον των μετοχων ,λειτουργει με τους ιδιους κανονες που λειτουργει το κλασικο εμποριο παντος  αγαθου[προ ι οντος -υπηρεσιας].

Δεν υπάρχουν σχόλια: