Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

savil [καλημερα] 28 Μαρτιου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Ζωνη διαπραγματευσης[αποτιμησης ]

Το εμποριο τιτλων και αξιων σημερα,διεξαγεται μεσα απο λειτουργικα προγραμματα,που μας δινει η τεχνολογια.
Η αποτιμηση ειναι κατι διαφορετικο ,απο τον τροπο που παρουσιαζεται εις το ταμπλο[βουληση μας].Η αποτιμηση ειναι προσωπικη υποθεση του καθε εμπορου ,μικρου η μεγαλου και την υποστηριζει με τα κεφαλαια του.Ειναι μια ζωντανη διαδικασια και αποτυπωνεται στο σκεπτικο μας και με βαση αυτο το σκεπτικο,συμμετεχουμε στη διαδικασια υπεροχης μεταξυ της ζητησης και της προσφορας.
Το λειτουργικο προγραμμα της δημοπρασιας στο ταμπλο ,εχει καποια μαθηματικα ορια ,ειναι δηλαδη τμηματα της κλιμακας τιμων[αποτιμησης],που εξυπηρετουν λειτουργικους σκοπους και οχι  την ιδια την  αποτιμηση.
Ο τροπος που εχουν σχεδιασθει ,απο τους προγραμματιστες,ειναι παρα πολυ απλος,αλλα αορατος ,ακομη και δια αυτους που χειριζονται τα μηχανηματα.
Το προγραμμα των αριθμητικων οριων υπαρχει .Οι μεταβολες  επισης ειναι δεδομενες,και ειναι ολες περιτοι αριθμοι[ μονοι αριθμοι].Οι μεταβολες αυτες ειναι μια σειρα αριθμων που σχηματιζουν μια απλη αριθμητικη προοδο αριθμων,με σταθερη παραμετρο ,δια ολες τις μετοχες και τις αγορες του πλανητη.
Εχουμε δηλαδη οποιαδηποτε αποτιμηση μιας μετοχης,με  πραγματικο αριθμο[αρτιο η περιτο],αλλα οι μεταβολες ειναι ολες σε μονους αριθμους.
Η ιστορια της χρηματιστηριακης ζωης μιας αγορας η μιας μετοχης,χωριζεται σε ΖΩΝΕΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ,.
Οι ζωνες αποτιμησης ,ειναι η Περιοδικη ιστορια της αγορας η μιας μετοχης.Αυτη προκυπτει ,οπως σας ειπα μεσα απο την Χρηματιστηριακη ιστορια[ζωη] μιας εταιρειας η μιας μετοχης.

Χρηματιστηριον Αθηνων σημερα 28 Μαρτιου 2013

Η αγορα μας σημερα ευρισκεται εις την ζωνη αποτιμησης

-------------------295,83

-------------------236,6666  

παρακολουθησαμε την προηγουμενες  ημερες ο δεικτης ftse 25,εκανε χαμηλο τρεις φορες εις την περιοχη των 295 μοναδων και  επεστρεψε την προηγουμενη παρασκευη πανω απο τις 300 μοναδες.
Ομως τις δυο τελευταιες ημερες ,περασε με ορμη καθοδικα τις 295,83 μοναδες ,οπως και το αριθμητικο οριο των 289 μοναδων .
Χθες ηταν πολυ ορμητικος και πλησιασε τις 256 μοναδες,που ειναι το κατω αριθμητικον οριο  μετα τις 289 μοναδες.Μαλιστα το ΣΜΕ του δεικτη εκανε χαμηλο στις 258 μοναδες.

Ανακεφαλαιωση της αναρτησης.

1ον =ο δεικτης κινειται εντος των νεων αριθμητικων οριων[289......εις το 256]
2ον = ο δεικτης κινειται εις την ζωνη αποτιμησης της αγορας [295,83......εις τις 236,6666]

Αλλο ζωνη αποτιμησης και αλλο μαθηματικα ορια.
Τα ορια της ζωνης ,δεν ειναι και αριθμητικα ορια,δια τον απλουστατο λογο,αν συνεπιπταν,δεν θα αλλαζε ποτε η αποτιμηση και οι τιμες των μετοχων.Επομενως τα μαθηματικα ορια προτεινουν τιμες,μεσα απο τα λειτουργικα προγραμματα και τα επιβεβαιωνει η τα αποριπτει το ταμπλο[εμποροι].

Ο χρηματιστηριακος προσανατολισμος μας σημερα, μας λεει,πως η αγορα κινειται σε συγκεκριμενη ζωνη τιμων και σε συγκεκριμενα μαθηματικα ορια.Οι εμποροι συμμετεχουν σε αυτη την διαδικασια και με τις αποφασεις των γραφουν την Χρηματιστηριακη ιστορια της αγορας σημερα.
Η προταση αποτιμησης υπαρχει και ειναι δεδομενη ,ιδια σε διαδικασια με την τιμη εναρξης μιας δημοπρασιας ενος πινακα ζωγραφικης.
Το που θα κλεισει μια δημοπρασια ,δεν το ξερει κανεις,ειναι καθαρα ατομικη υποθεση  του καθε ενδιαφερομενου. Η ατομικη αποτιμηση ,δινει αποφαση,που μεταφερεται εις το ταμπλο,που ειναι ο ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣ..

savil- alonaki
28 Μαρτιου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: