Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

savil [καλημερα] 27 Μαρτιου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Ο δεικτης ftse 25 large cap ,ευρισκεται ακριβως εις το χαμηλο οριο των μαθηματικων οριων 289(284),οπως το εχω αναφερει  , απο την χρονικη περιοδο που  ο δεικτης εχανε το επανω οριο των 324 μοναδων.
Πρεπει να να δειξουμε μια λογικη ανοχη απεναντι στον δεικτη,εστω και δια καποιες ωρες ,διοτι χθες δεν ειχε χρονο ,να μας δειξει τις ακριβεις του προθεσεις,οπως εκφραζονται μεσα απο το ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ.
Τα γεγονοτα της //Κυπρου//,εδωσαν χθες μια μεγαλη και αποτομη καθοδικη διαδρομη,χωρις να ειμαστε βεβαιοι100% ,πως ειναι η αιτια και η αφορμη της καθοδικης κινησης απο τις 355 μοναδες ως εδω που ειμαστε σημερα.  Υπαρχει μια φυσιολογικη δυσκολια στον δεικτη ,να συνεχισει καθοδικα.
Ελπιζω ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,πως απο καποιο σημειον της δεκαδας του [280+ ] θα  τεσταρει τις[289- 295] μοναδες αμεσα .
Οι χονδρεμποροι,γνωριζουν πως ολος ο //πλανητης των μικροεμπορων//,περιμενει απο τις 260 μοναδες ως τις 280 να κανει αγορες.
Θα τους μεταχειριστουν καταλληλα ,διοτι αντεχουν,  να πωλουν με κερδη ακομα και πολυ κατω απο αυτη την περιοχη.Υπαρχει κινδυνος λοιπον ,στην περιοχη αυτη να εχουμε ,πολλα θυματα μεταξυ των μικροεμπορων.Αυτο ομως δεν σημαινει ,πως η περιοχη αυτη [260.......280] ,δεν εχει την σπουδαιοτητα της εις την διαδρομη του δεικτη.
Φυσικα και ειναι μια σημαντικη περιοχη Αυτο ομως δεν αναιρει τους κερδοφορους σχεδιασμους των χονδρεμπορων ,που πιθανον να μην εξυπηρετουνται στο μεγεθος που σχεδιαζουν απο την εν λογω περιοχη.
Στην αγορα δεν χαριζονται χρηματα και επομενως οι χονδρεμποροι,δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν την χαρη κανενος μικροεμπορου.
Με βαση αυτο το σκεπτικο,θα ελεγα πως η αντιστροφη ,αν υπαρχει σημερα στην σκεψη των ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ,εχει δυο  στρατηγικες περιοχες  δια  να εκδηλωθει.

1η επιλογη ειναι η περιοχη που βρισκομαστε και ως τις 282 μοναδες περιπου.

2η επιλογη ειναι περιοχη κατω απο τις 262 μοναδες  και ως ακραιο σημειον με τα σημερινα δεδομενα οι 236 μοναδες.

Απο αυτο το σημειον[236] ξεκινησε στις 5 Σεπτεμβρριου η μεγαλη ανοδικη πορεια του δεικτη ως τις 355 μοναδες.Απο αυτο το σημειον ξεκινησε η πορεια του δεικτη και τον Ιανουαριο του 2012 και εκανε την ανοδικη πορεια ως τις 360 μοναδες.
Επομενως στο στοχαστρο μας μπαινει πλεον το σημειον αυτο[οι 236 μοναδες] ,οπως και τα σημαντικα ενδιαμεσα σημεια αυτου του αξονα τιμων,οπως το [281,το 266,το 251....244, 236].
Ολα αυτα τα σημεια εχουν καποιες μαθηματικες ιδιοτητες ,δια τις οποιοες θα μιλησω ,αν και οταν τις επιβαλουν τα γεγονοτα στο ταμπλο της αγορας.

Το χονδρεμποριο κινειται με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
Πρωτο μελημα του ειναι να δημιουργει τους μελλοντικους πωλητες στην περιοχη που εχει στοχο ,να γυρισει την αγορα,σπερνοντας  προηγουμενως τον πανικο σε καποια προηγουμενη περιοχη τιμων.


savil -alonaki
27 Mαρτιου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: