Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

savil [καλημερα] 23 Μαρτιου 2013


Κυριες -Κυριοι
Καλημερα σας

(Α)Δεδομενα [βαση σκεπτικου] 

Αριθμητικα ορια της κινησης

υψηλον σημειον[οριον]=324 μοναδες
χαμηλο σημειον[οριον]= 284(289)

Σταθερα εμπορικα σημεια 

εμπορικος κυκλος 

------------315

-----------306,25

-----------297,50 

(Β)  Παρατηρησεις συμπερασματα

Ολοι ειδαμε ,με ποση ακριβεια ο δεικτης  ftse 25,τηρησε τις υποχρεωσεις του ,απο την στιγμη που αλλαξε μαθηματικα ορια,δηλαδη κινηθηκε σταθερα κατω απο τις 324 μοναδες.
Σχεδον αγγιξε τις 289 μοναδες με το χαμηλο σημειον που εχει κανει στις 293 μοναδες.Απο την περιοχη αυτη εχει αντιδρασει τις τρεις τελευταιες ημερες .Δεν εχει κριθει ακομη η αντιστροφη της κινησης.
Οπως σας εχω πει σε προηγουμενη αναρτηση το διαστημα[304.....306.5] ειναι το μεσοδιαστημα των αριθμητικων οριων[χαμηλου και υψηλου].
Η κινηση παντα εχει κατευθυνση ενα μεσοδιαστημα,διοτι επιτυγχανεται καποια ισορροπια μεταξυ προσφορας και ζητησης.Τα μεσοδιαστηματα,μπορει να ειναι ΙΣΤΟΡΙΚΑ[δηλαδη απο προηγουμενη αντιστροφη].Μπορει ομως, να ειναι μεσοδιαστηματα της τελευταιας κινησης,η οποια μπορει να μετρηθει και τμηματικα σε χρονο[ ημερα,εβδομαδα,μηνα,ετος],Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΙΜΩΝ,ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Η ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ.
 Η κινηση  προερχεται απο την ανισοτητα προσφορας και ζητησης,ενω η Ισορροπια απο την ισοτητα μεταξυ προσφορας και ζητησης.
Ειδαμε ποσες ωρες ο δεικτης ηταν στις 297,50 μοναδες και τωρα εχει ταση να πλησιασει τις306,25.
Τις προσεχεις ημερες θα δουμε την συνεχεια.Ειναι θεμα καθαρα πραγματικον,και το ταμπλο θα δειξει το αποτελεσμα.Τα γεγονοτα τρεχουν,υπαρχουν καλες και κακες συνθηκες στην ζωη των επιχειρησεων και της οικονομιας γενικα,οι οποιες επειρεαζουν αμεσα τις σκεψεις και τις αποφασεις των εμπορων.Εχω κανει πολλες αναλυσεις δια την περιοχη και δια την σημασια των 300 μοναδων του δεικτη ftse 25 .Ισχυουν ολες.Στην περιοχη που βρισκομαστε ειναι σχεδον και ολοι οι μεγαλοι ημερησιοι δεικτες πανω απο 150 ημερες.Οι διασπασεις και η φορα των διασπασεων αυτων των δεικτων,ειναι οι καλυτεροι συμβουλοι μας .Χρειαζεται μοναχα να εχουμε σταθερες διασπασεις ,δια να ειναι περισσοτερον ασφαλη τα συμπερασματα μας.

savil-alonaki
23 Mαρτιου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: