Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

savil [καλημερα] 1η Μαρτιου 2013




Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας
καλο μηνα

Δεν γιναμε χθες σοφοτεροι εμποροι,απο την κινηση του ημερησιου δεικτη FTSE 25,σχετικα με την προθεση της πλειοψηφιας ,δια την κατευθυνση της πορειας της αγορας.
Αντιθετες σκεψεις απο την ολη χθεσινη συμπεριφορα του δεικτη.Μια κινηση στην αρχη ως τις 339 μοναδες και μετα επιστροφη στην συσκοτιση των 334 μοναδων.

περιοχη εξισωσης των δεικτων

----------------------------337 μοναδες [δεικτης 20 ημερων]

 ---------333 μοναδες =αξονας συγκεντρωσης των ημερησιων δεικτων

-----------------------------329 μοναδες [δεικτης 50 ημερων] 

Εδω λοιπον σε αυτη την περιοχη ,γινεται συγκεντρωση πολλων ημερησιων δεικτων και ειμαστε  σχεδον ενα βημα πριν το φαινομενο της εξισωσης των δεικτων,οπως εγινε και στην περιοχη των 235 μοναδων το περασμενο καλοκαιρι[2012] ,δια να ακολουθησει στην συνεχεια η ανοδικη διασπαση που οδηγησε τον δεικτη  σε λιγοτερο απο δυο μηνες στις 344 μοναδες,δηλαδη στην περιοχη που βρισκομαστε σημερα.
Νομιζω και τωρα εχουμε ενα αναλογο Χρηματιστηριακο φαινομενο[εξισωση των δεικτων]
Σε μικροτερους χρονους μετρησης το φαινομενο αυτο το συνανταμε συνεχως,
Σε ημερησιες μετρησεις  δεν το συνανταμε συνεχως,και σε μηνιαιες φυσικα πολυ σπανια.Σε εβδομαδιαι βαση το συναντησαμε περσυ [20012] και τον ιδιο μηνα τον Μαρτιο ΚΑΙ ΕΠΙ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕς ΣΥΝΕΧΩς στην περιοχη των 305 μοναδων ως σημειον συγκεντρωσης. Μετα  ειχαμε την καθοδικη διασπαση στις 22 Μαρτιου 20012 και την πορεια ως τις 168 μοναδες.
Το φαινομενο αυτο δεν μας δινει προβλεψη πορειας και οι πυθανοτητες ειναι 50% με 50% πανω η κατω.Αυτο που ξερουμε σαν αποτελεσμα ειναι ,πως η πορεια που θα παρει ο δεικτης και η αγορα θα διαρκεσει μεγαλο χρονικο διαστημα.Αυτο δειχνουν ως σημερα οι παρατηρησεις.  
Απο το σημειον των 333 μοναδων περνα ενας νοητος αξωνας συγκεντρωσης ,διοτι αυτο ειναι το σημειο ισορροπιας μεταξυ των 337 μοναδων και των 329 μοναδων,που ειναι τα δυο ακρα συγκεντρωσης και προσδιορισμου της ζωνης συγκεντρωσης την ημερησιων δεικτων μικρων και μεσαιων κυριως [1μιας ημεραςως και 50 ημερων και πολλες φορες και 90 ημερων]. 

savil -alonaki
1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: