Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE 25 Large Cap [ 10 Mαρτιου 2013]



Κυριες -Κυριοι

ημερησιος δεικτης 20 ημερων  328 μοναδες
ημερησιος δεικτης10  ημερων  321 μοναδες
ημερησιος δεικτης  7  ημερων  318 μοναδες
ημερησιος δεικτης  5 ημερων   315 μοναδες
ημερησιος δεικτης  3 ημερων   313 μοναδες
ημερησιος FTSE   25                 313μοναδες

Αυτη η καταταξη των δεικτων ,οπως διαμορφωθηκε εις το κλεισιμο της Παρασκευης ,δεν οδηγει σε αντιστροφη  της αγορας [ ζητηση>προσφορας] με διαρκεια.
Πρεπει να μην υπαρξει Ισορροπια σε αυτα τα επιπεδα και διαρκως η ΖΗΤΗΣΗ να ειναι μεγαλητερη της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ τιτλων [ Ζ > Π ].
Η αντιστροφη  προυποθετει αυτη την σχεση ανισοτητος μεταξυ Ζητησης και προσφορας ,τουλαχιστον εως οτου κατοχυρωθουν οι 324 μοναδες ,ως χαμηλο σημειον στο μελλον.
Αυτο θα επιβεβαιωθει και απο  μια διαφορετικη καταταξη των ημερησιων δεικτων ,σε ανοδικη σειρα και με την καταυξοντα χρονικη  καταταξη  μεταξυ τους  με ηγετη της σειρας τον ημερησιο δεικτη κ,τ,λ.
Αυτο επισης ξεκινα με τα εξης δυο  βηματα.

1ον βημα  FTSE 25 > ημερησιου δεικτη 5 ημερων  με διαρκεια.
2ον βημα FTSE 25 > ημερησιου δεικτη 5 ημερων > του δεικτη 10 ημερων.

Δηλαδη ο ημερησιος δεικτης να ειναι  μεγαλυτερος του ημερησιου δεικτη 5 ημερων και αυτος μεγαλυτερος του ημερησιου δεικτη 10 ημερων. και με διαρκεια.
Αυτη η σχεση δεν μπορει να δημιουργηθει αμεσα στην πληρη της μορφη.
Μπορει ομως να πραγματοποιηθει το 1ον βημα και φυσικα ,αυτο θα ειναι το 50% μιας πιθανης 100% αντιστροφης ,αν υπαρχει διαρκεια  αυτης της σχεσης..
Υπαρχουν φυσικα και αλλοι τροποι να διπιστωσει καποιος  την αληθεια της κινησης,απλα εγω δινω εναν απο τους πολλους. Χωρις αποδειξεις ,ολα μοιαζουν με μαντειες,ασχετα αν επαληθευτουν απο συμπτωση.

Γραμμη τεστ της κινησης 

(+)
------------------------322 γραμμη τεστ της κινησης κυμαινομενη
(-) 


Ιδιαιτερης χρησιμοτητος και σημασιας ,ειναι οι 309,56 μοναδες.Σε αυτο το σημειον ελπιζω να εχουμε Αυξημενη ζητηση ,εναντι της προσφορας.Αυτο θα ειναι ενα ποσοτικο τεστ ,δια τις προθεσεις των Μεγαλων εμπορων. 

Εχουμε ολοκληρωση του  ενδιαμεσου χρηματιστηριακου κυκλου

----------------325

----315

----------------305.

Υπαρχουν φυσικα ,μεγαλυτερες κυκλικες υποχρεωσεις του δεικτη ,ειδικα απο το υψηλον σημειον των 339 μοναδων και του ενδιαμεσου των 320 μοναδων.
Παρατηρω το φαινομενο αυτο  και δεν ξερω ,αν τελειωσε  στις 305 μοναδες. Το πραγματικον σημειον τερματισμου ειναι οι 301 μοναδες. Η συνεχεια της κινησης θα μας δωσει αυτη την οριστικη πληροφορια . 

savil-alonaki
10  Μαρτιου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: