Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/Large Cap 19-12-2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

υψηλο ημερας 18-12-2012=292,15
κλεισιμο ημερας   ,,           =288,63
χαμηλο ημερας      ,,          =285,05 

Τρεις κοκκινοι αριθμοι,που απλα πιστοποιουν επιστημονικα πως χθες ειχαμε μια κλασικη καθοδικη συνεδρια.
Το κλεισιμο  της συνεδριας,δεν μας δινει ελπιδες δια αντιστροφη,ετσι τουλαχιστον οπως το ειδαμε να κλεινει χθες.Εμεινε φυσικα πολλες ωρες εδω στα χαμηλα και ισως δοκιμασει να απεμπλακει απο την περιοχη διοτι εχει εξαντλησει ,ολα τα δυνατα περιθωρια παραμονης του στην περιοχη,χωρις κινδυνο.Εαν παραμεινει περισσοτερο χρονο,ισως εχουμε ραγδαιες εξελιξεις,διοτι το σημειον 285 ειναι πλεον και σημειον  TEST,διατην συνεχεια της πορειας του δεικτη.


(+)............297..........300
---------------------------------285 σημειον τεστ
(-)  προς το 278......250 

Υπαρχουν και αλλες ενδειξεις ,που δειχνουν ,οτι η ανοδικη προοπτικη ειναι μια δυσκολη υποθεση.Αυτα που μελετω και αναλυω ,ειναι αυτα που εγιναν χθες.Το σημερα κανεις δεν το γνωριζει.Το εμποριον ειναι μια ζωντανη διαδικασια.Οι κινησεις ειναι μη προβλεψιμες με ασφαλεια.Πιθανολογουμε παντα και δεν προβλεπουμε.
Ετσι και τωρα πιθανολογω  δεν προβλεπω τιποτα.
Αυτη η ζωντανη διαδικασια του εμποριου,με το αορατον εμπορευμα και τους χιλιαδες αορατους συναδελφους εμπορους,ειναι πραγματικα μια μαγικη διαδικασια ,αλλα μη προβλεψιμη,εστω και αν ερχεται οπως πιθανολογουμε.Ομως δεν πρεπει να ξεχναμε ποτε την αποστολη μας ,που ειναι το εμποριον και μονο εμποριον με κερδος φυσικα.
Χρειαζεται πολλες γνωσεις και ικανοτητα δια να ειναι επικερδες.Ειδικα αυτη την εποχη το εμπορευμα //Τραπεζικες μετοχες// απαιτει γνωσεις υψηλοτατου επιπεδου.

ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ[δικαιον των εταιρειων]
ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΡΙΣΤΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΓΝΩΣΗ [περι τραπεζων]
ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ 
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Ολα αυτα σαν περιληψη,διοτι σε εκταση θελω πολυ χωρο να τα αναλυσω.Απλα σας λεω ειναι πολυ δυσκολο ,χωρις ειδικες γνωσεις ,ενας απλος εμπορος  να μπορεσει  να προγραμματισθει σωστα ,ειδικα σε θεματα χρονου και ανακαταξεων των δομων των τραπεζικων επιχειρησεων,χωρις την αναλογη παιδεια και εμπειρια

savil-alonaki
19-12-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: