Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX. TOP 20[Eβδομαδα10/12-14/12/2012


Κυριες- Κυριοι
καλημερα σας

Τελειωσε χθες μια δυσκολη εβδομαδα,απο αποψεως σταθεροτητας της διαδρομης του δεικτη.
Πολλες αποτομες εναλλαγες της κινησης,με αποτελεσμα  οι μικροι εμποροι,να μενουν εκτεθειμενοι σε νεες τοποθετησεις.
Η διαδρομη ηταν 19 μοναδες [χαμηλο289.......υψηλο  308 επομενως η διαδρομη =19 μοναδες και το 50% της διαδρομης 9,5 μοναδες.
Επομενως οι αγοραστες και οι πωλητες λογικα ισορροπουν καπου στη μεση της διαδρομης και στο σημειον που προκυπτει αν απο τις 308 μοναδες αφαιρεσουμε τις 9,5 μοναδες.

  308
-  9,5
----------
298,5
====
-Που εκλεισε ο δεικτης σαν εβδομαδα?
-Εκλεισε στις 298,71 δηλαδη εκλεισε στη μεση της διαδρομης.
-Τι θα γινει την νεα εβδομαδα?

-ΑΠΑΝΤΗΣΗ=  Οι πυθανοτητες ειναι μοιρασμενες ακριβως 50-50%,πανω η κατω.

Η εβδομαδα που εληξε ,ηταν μια καθαρα ανοδικη εβδομαδα ,με πληρη πληροτητα σε στοιχεια,που χαρακτηριζουν μια κινηση ανοδικη 100%.Με απλα λογια η ζητηση ηταν μεγαλυτερη της προσφορας ως το σημειον  των 308 μοναδων..
Το κλεισιμο δεν ειναι διαφωτιστικο η θα ελεγα αποκαλυπτικο δια την συνεχεια,αφου τοσον οι αγοραστες,οσο και οι πωλητες συμφωνησαν στα μεσα του δρομου και εκλεισαν την εβδομαδα στο σημειον 298,71 μοναδες
Νομιζω δεν ειναι η καταλληλη στιγμη δια ανοιγμα νεων θεσεων ,ειδικα ΛΟΝΚ ,θεσεων αυτη την περιοδο.Ειναι η καταλληλη στιγμη καθε εμπορος να παρει τα κερδη  ,αν υπαρχουν και να περιμενει
Επειδη ξερω  σε ολους μας ακουγεται μια εσωτερικη φωνη που μας παροτρυνει σε ανοιγμα  νεων θεσεων,θα ελεγα ,αφου δεν μπορει καποιος να το αποφυγει,τοτε να συμμετεχει,αλλα με ελαχιστα -πολυ ελαχιστα χρηματα π.χ 100 μετοχες η 1 συμβολαιο,ετσι δια προπονηση και οχι δια κανονικη δουλεια,εκτος και εχει βασικο σχεδιο πορειας στην δουλεια του ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ.

0ι τρεις δεικτες

 Εχω και αλλη φορα γραψει δια τους τρεις δεικτες που ειναι καλο να παρακολουθουμε .Στην ουσια προκειται δια ενα δεικτη σε τρια διαφορετικα χρονικα διαστηματα.

-δεικτης 5 ημερων
-δεικτης 5 εβδομαδων
-δεικτης5 μηνων 

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ[ΔΕΙΚΤΗ 5]
--------------------------------------------------------
Δεικτης  5 ημερων                            298,71   [14-12-2012]
Δεικτης  5 εβδομαδων                      293,70   [14-12-2012]
Δεικτης  5 μηνων                              278,30   [14-12-2012]

Δεικτης FTSE Large Cap                   298,71  [14-12-2012]

savil-alonaki
15-12-2012

Σημειωση.
Αυτα μαθαινουν οι μαθητες μου.Ενα απλο τροπο σκεψης ,πολυ απλο ,οπως επισης και νεους τροπους δουλειας ,και προγραμματισμου.Κυριο χαρακτηριστικο η απλουστευση της αναλυσης του εμποριου  και της σκεψης .Ετσι απλα με απλο τροπο κανουν εμποριο σωστο και πραγματικο.
Δεν χρειαζονται περιτεχνα κολπα  και η  δηθεν επιστημη της πενταρας,με ωμους και κεφαλια και τα 5 κυματα,που πνιγουν μαζικα τους αφελεις εμπορους.Αυτη η σκεψη και αυτη η επιστημη ,εκλεισε τα καλυτερα σπιτια.Μαζικα οι ανθρωποι σε ολο τον πλανητη,χανουν τις περιουσιες τους ,πονταροντας τι θα γινει  με [Ω], κ.τ.λ.
Βγαλτε απο το μυαλο σας μια ψευδοορολια και μαλιστα στην Αγγλικη διαλεκτο,δια να φαινεται σπουδαια

-υπεραγορασμενη
-υπερπουλημενη
-κεφαλια και ωμους
-σημαιες
-τριγωνα [αυτα χρειαζονται μονο δια τα καλαντα απο τα μικρα παιδια]
-γραμμη αντιστασης 
-γραμμη στηριξης
καναλια που ποτιζουν τα χωραφια
......
......

κ.τ.λ

Ολα αυτα δια αυτους που τα λενε εχουν και δυπλη οψη[ΕΡΜΗΝΕΙΑ] ,ετσι ωστε να μην ενεχονται επιστημονικα  δια αυτα που λενε.Ενα ψευδοσυστημα που λειτουργει εδω και 40  Χρονια και μια διεθνης ψευδοεπιστημη,χωρις τις πραγματικες παραμετρους  του εμποριου.Το εμποριο δεν τυποποιειται σε ελευθερες αγορες.
Ακομη και στην περιπτωση που μερικα ,εχουν μεσα τους μαθηματικη αληθεια,δεν την αποδιδουν,διοτι δεν την γνωριζουν και λενε βλακιες .
π.χ η γραμμη στηριξης 
 κακως ονομαζεται ετσι
Εχει μεσα της μαθηματικο νοημα αυτη η γραμμη[εξ ορισμου  ως ΓΡΑΜΜΗ , και ισχυει η θεωρια της επιπεδομετριας και η θεωρια της γραμμης// ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ//] ,αυτο  ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που λενε οι δηθεν επιστημονες και ειδικοι.
Θα σας ελεγα ολη η οθονη του υπολογιστη σας ειναι γεματη απο τετοιες παραλληλες γραμμες,χιλιαδες τετοιες γραμμεςΟχι μονο χιλιαδες αλλα δισεκατομμυρια τετοιες γραμμες,αφου ,αρκουν δυο σημεια δια να εχουμε μια γραμμη.
Συμπερασμα καθε δυο λεπτα η καθε δυο ωρες η καθε δυο ημερες η καθε δυο εβδομαδες η καθε δυο μηνε  κ.τ.λ τα χαμηλα τους μας δινουν μια  ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ [ας την πω και εγω στηριξης δια να συνεννοηθουμε].
Να γιατι σας λεω πως η οθονη του υπολογιστη σας ειναι γεματη τετοιες γραμμες..Επομενως  ειναι χρησιμο να μαθουμε τι ειναι αυτες οι γραμμες σαν συνολο και πως χρησιμοποιουνται σωστα και φυσικα το μαθηματικο μοντελο πανω στο οποιο πατουν.Το μαθηματικο μοντελο ,θα μας δωσει τις μαθηματικες πληροφοριες και οχι η απλη γραμμη που δεν εχει τιποτα το επιστημονικο ,μοιαζει σαν την γραμμη πανω στην ασφαλτο,που την πατουν τα αυτοκινητα,ενω απαγορευεται.Ετσι καπως την εννοουν πολλοι ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.
Δεν τους προσδιδω δολο ,αλλα αφελεια και ειναι δυστυχως παραπλανημενοι και αυτοι και ας ειναι και καθηγητες των πιο φημισμενων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.
Διδασκουν ενα ψεμα χωρις να το ξερουν πως ειναι ψεμα.Ειναι παραπλανημενοι και γεννημα του συστηματος.
Ολοι ζουν ενα ψεμα ,ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΙ.
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ.
Εναι ενα  ψεμα αυτα?.
Εγω λεω ναι 100% .
Υπαρχει επιστημη? 
Ναι υπαρχει ,αλλα δεν ειναι αυτη που διδασκουν σημερα τα Πανεπιστημια .
Εσεις δεν ειναι αναγκαιο να πιστεψετε εμενα,αλλα ειναι αναγκαιο να ερευνησετε ,επιστημονικα το θεμα και να προστευετε τις περιουσιες σας ,εφαρμοζοντας πραγματα που ισως δεν γνωριζετε,πονταροντας ποτε στον ασσο και ποτε στο δυπλο,
δηλαδη θα κοπει η δεν θα κοπει 
//η γραμμη λαιμου//.

savil


Δεν υπάρχουν σχόλια: